Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש על תשובה: ברכבי רנו קליאו 2014 אירעה תקלה שהגיר תוך כדי נסיעה מתנתק להילוך סרק, הגיר עבר שיפוץ ב40000 קמ בעקבות נזילת שמן מאסיבית... , שאלתי ?: האם התקלה מעידה שהגיר מתחמם , ועל כן המחשב מנתק אותו אוטומטית? .. (נאמר לי במוסך שזה קורה שהגיר מגיע ל 260 מעלות חום), או שמא זו רק תקלה במחשב עצמו?. ואז בעצם צריך לשפץ הגיר?, החברה טוענת שזו בעיית מחשב בלבד ... (מחכה לו חודש עד שיגיע לארץ)..., ואם זו באמת בעייה בגיר המשופץ הרי אחרי החלפת המחשב התקלה עשויה לחזור...

הרכב גמא 75000 ק״מ כך שלדעתי אחרי השיפוץ הגיר אמור עדיין להיות באחריות למקרה שהגיר שופץ לא כראוי..

ידוע לי כי בארץ מתקשים בשיפוץ גיר מורכב זה...

תודה על תשובה אם יש?

פורסם

השאלה אם כשל אחרי שיפוץ ראשון באחריות האם נותנים אחריות לשיפוץ השני? ואם זה הגיר אז אולי לא צריך בכלל מחשב , והמחשב בעצם בסדר ... עשה את העבודה?

פורסם

היו כאן שני שרשורים שדיווחו על תקלה במחשב הגיר ברכב הזה.

כדי לדעת בדיוק מה הבעיה,חובה לחבר סורק תקלות מקורי של רנו,שיתקשר עם הגיר/סורק תקלות במכון גירים אוטומטיים שיתקשר עם הגיר.

כפי שכתבו קודם,אם יש לך עדיין אחריות על תיקון כזה או אחר ממוסך אחד,הייתי מבקש מהם לטפל עד שהבעיה תיפתר במלואה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...