Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניית רכב ל-3 שבועות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצוקת חניה בשכונה שלי, אני חושש להחנות את הרכב ל22 יום באותו מקום, אין לי מי שיזיז אותו עבורי. חושש מצרות עין של תושבי שכונה רעים שיחליטו שלא מתאים להם שרכב חונה באותו מקום יותר מדי זמן. אם הייתי חונה למשל בחניון תחנת רכבת כמו זה של בת ים או מערב ראשלצ, זה בסדר? שם ה"תפיסת חניה" הזו לא תנקר עיניים. מצד שני - אני גם לא רוצה פריצות ו/או שריטות.

הרכב מבוטח בביטוח מקיף ויש קודן והכל, לא נראה לי שיגנבו כ"כ בקלות, אך בכל זאת. ולגבי שריטות -- הן אפילו יותר מדאיגות אותי כי העלות תהיה עלי, יש שריטות שצריך לצבוע מחדש חלק שלם ולא כדאי להפעיל ביטוח עבורן.

החשש לגבי התושבים בשכונה הוא שילשינו לעירייה או משהו, או שישרטו מרוע. חושב כבר הרבה זמן היכן הכי כדאי לי לחנות את הרכב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לרכב טסט והוא לא נראה כמו מפגע בטיחותי לסביבה, העירייה לא תעשה שום דבר.

אין כמה רחובות מהבית שלך חניה פחות בעייתית ( שהסבירות לנזק מצד דיירי הרחוב יותר קטנה )?

לא הייתי משאיר רכב ל 3 שבועות בחניון של תחנת רכבת ( המקום ריק בלילות ומועד לפורענות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

חניון רידינג (לא זה שצמוד לגשר, המרוחק יותר - אחרי המסוף אוטובוסים) ; פטרול של הפיקוח העירוני מס' פעמים ביום ואולי גניבת כיסויי ונטיל. מלבד זה, הוא די בטוח - מנסיון של רכב שהועמד באותו המקום בחניון, במשך יותר משנה, לפני שנזרק לפירוק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

במקומך הייתי נותן מאמץ ולוקח את האוטו לקרובי משפחה או חבר שאני בוטח בו, כדי שיוכלו מדי יום לראות מה קורה עם האוטו, ולהזיז אותו פה ושם, גם מטעמי שמירה על הרכב (מצבר, זרימת שמן וכו...) וגם להראות נוכחות בעלים.

מסיפור אישי שלי לאחר שבוע חופשה בחו"ל, כשחזרתי גיליתי שהאוטו נגנב וכבר לא היה לי מה לעשות חוץ מלתבוע את הביטוח. נכון שהסיכוי להחזיר אוטו גנוב קטן, אבל עדיין קיים במיוחד אם האירוע מדווח מוקדם.

פורסם

חניון "טסים" בכפר טרומן מהווה חלופה לחניה ארוכת הטווח בנתב"ג. ניתן לחנות בו חניה רגילה תמורת שלושים שקלים ליום וחניה מקורה תמורת ארבעים שקלים ליום. החניון מספק שאטלים לטרמינל על-פי זמני הגעת הלקוחות. כמו כן ניתן להזמין שירות V.I.P של נציג החניון הממתין לכם בנתב"ג, אוסף את הרכב וממתין לנוסעים עם הרכב עם הנחיתה. שירות זה עלותו חמישים שקלים פר כיוון.

"חנה וסע" ברידינג מיועד לטסים משדה דב. ניתן לקחת מונית שעלותה כשלושים שקלים לשדה אך הבעיה היא שהרכב נשאר בחניון בלא השגחה

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אוקיי, תודה על התשובות. רידינג לא פתרון טוב עבורי , גם טרומן לא, אני גר בבית ים ולנסוע עד לשם כדי לחנות נראה לי לא הכי פרקטי. התחנות רכבת של בת ים ומערב ראשלצ לא כאלו נטושות, אבל ייתכן שאתם צודקים לא שווה להתעסק עם זה. 22 יום , בכל זאת. החניה גם של 30 שח לשעה בנתבג או טרומן תצא לי יקרה מדי.

סרג'יו, אפשר לשאול היכן גר שגנבו לך אוטו אחרי שבוע? זה איזה מקום עם פשיעה גבוהה במיוחד? זמן קצר מדי מכדי לגנוב רכב. בני משפחתי לא יודעים לנהוג הילוכים מי יודע מה, אני אשכרה חושש שנהיגה שלהם ברכב תעשה לי נזק בו, שריטות אכזריות וכו'. איזה בעסה יא אללה. אם היה לי אוטומט חופשי הייתי נותן להם להזיז לי אותו.

פורסם (נערך)

"חנה וסע" ברידינג מיועד לטסים משדה דב. ניתן לקחת מונית שעלותה כשלושים שקלים לשדה אך הבעיה היא שהרכב נשאר בחניון בלא השגחה

הכוונה היתה לחניון החינמי שצמוד לבית העלמין לשעבר ("רידינג מזרח"). אאל"ט יש מהמסוף גם אוטובוסים שמגיעים לבת ים/חולון.

מיקרע - נראה שלא נותרו לך הרבה ברירות, או למצוא חבר שאתה ממש סומך עליו או להוציא מכיסך על חניון בשעת ההיעדרות, או... פשוט להשאיר את הרכב ברחוב ולקוות שגם השכנים טסים לחו"ל. שלושה שבועות זה פרק זמן סביר לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

יש לך תו חניה של בית ים?

אם כן, תחנה על כחול לבן באיזור פחות צפוף.

בת ים עדיין זה לא מרכז ת"א מבחינת חניה. לא יקרה גם שום דבר למצבר בשלושה שבועות ( אם המצבר עכשיו תקין ואין זליגת חשמל ) - בקיץ זה פחות בעייתי מבחינת המצבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סתם שאלת תם, אפילו מטופשת -- הייתם שמים שלט "אני במילואים" (אם נסעתם למילואים לתקופה כזו למשל) או אני בחו"ל"? או שאתם חושבים שזה מושך יותר מדי תשומת לב לרכב? זה יכול לעורר הבנה מצד אחד, מצד שכנים מלשינים ורעים ומצד שני יכול סתם למשוך תשומת לב מיותרת של פושעים /ילדים וכו', שהבעלים של הרכב לא נמצא.

פורסם

זה מזמין גם פורצים הביתה.

לא

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש חנייה בחוץ בצד האחורי של קניון בת ים, היא די פנויה ובחינם, נמצאת ליד התחנת דלק שמאחרי הקניון

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
יש חנייה בחוץ בצד האחורי של קניון בת ים, היא די פנויה ובחינם, נמצאת ליד התחנת דלק שמאחרי הקניון

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה לא מסוכן מעט להשאיר את הרכב שם למשך 3 שבועות לדעתך?

• תוכן חדש...