Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו מיטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי כרגע אוטו הונדה סיוויק 2008

לרב רק אני משתמשת בו

הרכב מעולה 0 תקלות טפו טופו ;)

אני מחפשת רכב יותר קטן ויותר חסכוני

וכך הגעתי לאלפא רומיאו

אשמח לקבל את עצתכם לגבי הרכב,

לפי מה שקראתי ושמעתי יש את אלו שממש מרוצים ואוהבים ויש אלו שאומרים לא להתקרב רכב עם תקלות במיוחד תקלות חשמליות, רכב בעייתי

לי חשוב רכב חסכוני, אמין, ספורטיבי.

איזה דגם כדאי, איזה שנה

אני מחפשת עד 50,000 ש"ח

פורסם

המיטו (בהנחה שאת מתכוונת לאוטומטית) לא תציג חסכון משמעותי בדלק לעומת הסיוויק ותהיה יקרה יותר לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ממליץ, בטח ובטח לא כשהמטרה היא חסכון בכסף.

הצריכת דלק של המיטו לא משהו בכלל (גם בנהיגה סופר רגועה הכי טוב שהצלחתי היה 1 ל 14, מודה שלא היתה לי היכרות ארוכה עם הרכב)

כל תקלה עולה הרבה כסף ולא חסר תקלות מוזרות.

פורסם

אלפא קונים בשביל ה"חוויה" ( למי שמאמין בה), ולא מטעמים רציונאליים.

רכבי אלפא דורשים טיפול מאוד מסור כדי שיהיו אמינות, ממש לא לשים דלק וליסוע.

פורסם

המיטו רכב אמין מנסיון שלי ועוד עשרות חברים.

חסכונית יחסית לביצועים. 1-13/14 זה לא רע, אם פחות עדינים עם הרכב אז 1-11/12.

אם את מעוניינת באוטומט אז יש לך רק אפשרות אחת, המנוע עם ה135כ"ס

אם מדובר בידני הייתי בוחר בשמורה ביותר שניתן למצוא בתקציב מהדגמים 120כ"ס ועד 155כ"ס.

מסכים עם מי שהגיב מעלי. אלפא קונים כי זו אלפא. לוקחים בחשבון שבמוסך היא לא זולה כמו הסיויק וגם לא בטסט\ביטוח, אם זה בוער בך לכי על זה, אם לא אז ניתן לחפש עוד אופציות(למרות שאין הרבה לפחות כשאני חיפשתי בזמנו)

פורסם

עם כל אהדתי לאלפא - קשה לי לומר שזו הבחירה הנכונה מבחינתך, אם המטרה לחסוך בעלויות.

אלפא יכולה להיות אמינה עם טיפולים נכונים ובעלי מקצוע נכונים (בעלויות קצת יותר גבוהות) ועם קצת מזל גם כן...

לכי על זה רק אם השיקולים (הרגשיים נקרא לזה) לרכב ספורטיבי וקצת מיוחד, עולים על הרצון (הרציונלי) לחסוך בעלויות.

alfa 156 2.5.

פורסם

עלות החלפת הרכב (מכירה קניה ותיקונים לאחר הקניה) כמעט אף פעם לא יכסו את ההפרש ברכישת מכונית יותר חסכונית.

במיוחד שאין תקלות תשארי עם הרכב.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...