Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למקדחה? לפטישון?

חפש סט שיש לו "שם" כמו דהוולט, בוש, מקיטה וכדומה. הם לא באמת היצרנים ברוב המקרים, אבל הם לא יתנו לאיכות גרועה "ללכלך" את שם המוצר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דריש, אל תשכח שזה גם מוסיף עמידות לווידיה, שתהיה קשה ליותר זמן.

הנוסחא גורסת כי "אם יש לך ארוך כמו שרוך וקשה כמו יהלום, תפסיק להתלונן כי החיים שלך חלום".

לעומת זאת, מאחר ולכל כח יש כח נגדי ושווה בעולם, הנוסחא המלאה (אחרי סימן ה "=") כוללת גם את "אם זה ארוך כמו יהלום וקשה כמו שרוך, תקנה מונסטר טראק".

אחרי שהשתטינו, ואני מקווה שכותבים את זה ככה באמת,

אני גם לא מצליח להבין את הרעיון של לקנות באמאזון- אבל לא חסרות סיבות אפשריות שלא צויינו כמו ניצול של גיפטקארד למשל.. אז במקום להגיד למה כן ולמה לא, אני מנסה לעזור...

השנקל שלי?

בכל מקרה ומצב, בדברים מסויימים אני תמיד אעדיף לרכוש מקדחים בודדים על פני סט. מאחר ואין לי פטישון, רכשתי לעצמי 2 מקדחים קוטר 6 ממ של אלפן, ודומני שרכשתי גם 5, 7 ו-10. נחשו כמה מתוכם רואים שימוש? נכון, רק ה-6. פעם אחת השתמשתי ב-10 בשביל לתלות את המסך שלי על הקיר (כל בורג, בורג!). פות"ש, האם באמת יש לך מה לעשות עם מקדח בטון 4 ממ? או 7? שנמכרים בסטים? לקירות, הסטנדרט הוא 6 ממ. מעל ומעבר למספיק בשביל לתלות מדפים שאני על כל הכובד התלת ספרתי שלי, יכול להיתלות עליהם בבטחה. רוצה לתלות מיטת פאקיר הודי מהתקרה, או נדנדת סקס? קנה מקדח בודד קוטר 12, ליתר ביטחון (גם 10 יספיק). סט במקרה הזה זה מיותר לחלוטין לדעתי האישית (והמקצועית).

פורסם

השאלה היא כמה אתה קודח.

בתור אחד שקודח הרבה בבטון יש נסיון לי טוב עם מקדחים של HILTI , מאוד יקרים אבל מחזיקים זמן ( מקדח 16 מ"מ 300 ש"ח פה בארץ)

פורסם

מחזק לגבי hilti. לאחר מספר נסיונות מאכזבים עם מקדחים של בוש ודומיהם קניתי סט הילטי מאיביי, עלה לי בסביבות ה130 שח. רק העצבים והזמן שהולכים לך כשמקדח נהרס לך באמצע עבודה שווים את האקסטרה כסף שמשלמים על איכות גבוהה.

פורסם

קובי, אלו לפטישון. פות"ש לא ציין אם ברצונו לפטישון או רגיל.

פורסם (נערך)

הסט מיועד למברגת אימפקט של מקיטה(

Makita XDT08Z 18V )

בעיקרון אני מחפש סט אוניברסלי שמתאים לקידוחים בקירות ולשימושים ביתיים כלליים.

אני פשוט כרגע בארה"ב ולכן חשבתי שזה רעיון טוב לקנות מאמאזון.

עריכה אחרונה על ידי shay2828
פורסם

אני אסתכן בלחזור על עצמי, באומרי שסט זה לדעתי מיותר במקדחי בטון.

במקדחי עץ, ניחא. פלדה, ניחא. עוד הגיוני. יש אין ספור דברים שניתן לעשות עם עץ ומתכת, מה שאומר אין ספור גדלים לחורים שאתה עשוי להצטרך. החל מ-2 ממ בשביל שבורג לא יפוצץ את העץ, וכלה בלא יודע, נגיד 8 ממ לקיבוע של מלחציים לשולחן (רק דוגמאות קטנות מתוך ים). בקירות, נדיר שצריך קטרים קטנים מ-6 ממ, ולרוב לא צריך גדלים יותר גדולים. לכן אני אומר שעדיף לך לחפש בודדים ולא סט.

פורסם
למקדחה? לפטישון?

חפש סט שיש לו "שם" כמו דהוולט, בוש, מקיטה וכדומה. הם לא באמת היצרנים ברוב המקרים, אבל הם לא יתנו לאיכות גרועה "ללכלך" את שם המוצר.

מחזק.

כל סט לא-עלום-שם יתאים, יש לי ניסיון חיובי עם המקדחים שנמכרים תחת בוש. בהמשך, קונים כל פעם את המקדח הבודד שנשחק, אצלי זה ה-5 וה-6.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבל על הכסף. במחיר של מקדח תוצרת בוש או כול ייצרן בעל שם ניתן לרכוש 3-5 מקדחים זולים ולהחליפם במידת הצורך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני פשוט כרגע בארה"ב ולכן חשבתי שזה רעיון טוב לקנות מאמאזון.

אם אתה כרגע בארה"ב, גש ל-Home Depot או ל-Lowe's וקנה שם את כל מה שאתה צריך + קבל יעוץ מקצועי מעובדי החנות. יש להם סניף בכל חור.

• תוכן חדש...