Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוב אז בשעה טובה אחרי שפתחתי פה כמה שרשורים על מה,איך, כמה וכו׳, שבוע הבא אתפנה לבצע את הטיפול המיוחל(135,000 קמ).

הרכב המדובר זה סקודה פאביה 1.4 ידנית שנת 2012 מנוע cgg.

הוחלט להחליף:

שמן+פילטר שמן- יורול סופר לייט 5w40 ופילטר Mann w 712/52,נדרש 3.6 ליטר.

שמן גיר- Febi 75w gl-4 בתקן g 052 512(ראיתי שיש צורך ב2 ליטר לפי אוטודאטה, אז שני מיכלים כאלו).

נוזל בלמים- יורול דוט4 לפי אוטודאטה החלפה מלאה זה 1.2 ליטר אז 3 מיכלים של 0.5 ליטר.

רפידות+דיסקים אחוריים- דיסקים של ברמבו ורפידות פרודו.

פילטר דלק- Mann wk69/2.

פילטר אוויר- ההתלבטות זה אם לקנות תחליפי של Mann או לקנות אחד של k&n.

פילטר מזגן- Mann cuk26010(עם פחם).

פלגים- ngk ZFR6T-11G

אשמח לשמוע האם החלפים שנבחרו טובים/לא טובים ולמה כדאי להחליף במקום במידה ונדרש.

האם מעבר לפילטר אינבוקס של k&n יסייע למנוע לנשום ״טוב יותר״ בסלד גבוה(בכל זאת,מנוע אטמוספרי), אני כן מחפש שיפור מסויים בקטע הזה-אשמח לקבל תשובה בנושא הזה.

תודה רבה מראש,

סהר.

פורסם

פילטר K&N ייתן רעש ייחודי,היתרון בו שרק צריך לשטוף ולשמן לעומת רגיל.

בהתחשב שפילטר של MANN אפשר להחילף במרווחיי הטיפול כמו פיחטר מקורי אין יתרון בK&N.

כל השאר נראה סבבה כל עעוד השמנים הם בצמיגות הנכונה ובתקן הנכון.

אם אתה מעוניין שנשאר לי שמן של מקורי לפיאט בצמיגות 75W GL4 (קרוב ל300 מ"ל)למסירה.

פורסם

מעבר לרעש היחודי שהפילטר של k&n יתן(אם בכלל יתן), יותר מעניין אותי האם יהיה שיפור מסויים בתגובת המנוע בסלד גבוה

פורסם
מעבר לרעש היחודי שהפילטר של k&n יתן(אם בכלל יתן), יותר מעניין אותי האם יהיה שיפור מסויים בתגובת המנוע בסלד גבוה

חוץ מאשר תגובה פסיכולוגית לא רואה סיבה שתרגיש שינוי בתגובת המנוע לטובה.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה שלא אראה שינוי מרק?

לפי מה שהבנתי זה כל המטרה של הפילטר הזה, לאפשר זרימת אוויר יותר ״קלה״ למנוע מה שבעצם יגרום למנוע פחות ״להתאמץ״ בסלד גבוה

פורסם

מישהו בכל זאת יכול לתת מענה בנוגע לשאר הדברים?

את הפילטר כנראה שאקנה כדי לבדוק בעצמי אם יש שינוי מסויים בסלד גבוה מכיוון שאין מענה חד משמעי לגבי זה.

• תוכן חדש...