Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לנו יונדאי גטס שנת 2010 שנסעה 97 אלף קילומטר.

לרכב בחצי שנה האחרונה יש תופעות מוזרות:

1. בחודש האחרון הרכב נכבה פעמיים בעצירה ברמזור(אתמול ולפני כחודש) לאחר שאתה מניע את הרכב מחדש הרכב נוסע כרגיל והכל בסדר-תקלה הכי קריטית מכוון שאשתי נוסעת ברכב

2. נדלק לי בפסי האטה נורת ABS ו ESP OFF לאחר כיבוי והדלקה של הרכב זה לא מופיע בלוח שעונים.

3. צופר לפעמים עובד ולפעמים לא-משתנה בהתאם למצב רוח שלו.

4. נעילה מרכזית לא עובדת דרך השלט(בלחיצה על השלט נראה שזה מנסה לבצע את הנעילה/פתיחה)-דרך מפתח עובד כנדרש.

אשמח לעזרתכם בכיוון לפתרון הבעיות.

תודה וערב טוב.

פורסם

1. נשמע כמו צורך בניקוי מצערת, איך הטורים של הרכב בעמידה? סטטי? קופצים?

3. נשמע כמו עניין של מגעים , יש לנסות לחבר מתח קבוע לצופר (נמצא מאחורי הגריל הקדמי) במידה ותקין יש לבדוק את יתרת הצמה, במקרה הטוב זה סה"כ עניין של מגעים , במצב הרע זה יכול להיות סליל הגה.

4. האם שאתה לוחץ נעילה או פתיחה בשלט , האורות נדלקים ? האם אתה שומע סוג של נסיון דחיפה או תזוזה מתוך דלת הנהג? במידה וכן ניכר שהאקדח לא מכוון נכון.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

1. כדאי להתחיל בפירוק מצערת ומנוע צעדים וניקוי יסודי שלהם, לפי המדריך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601449

אם זה לא עוזר, יכול להיות חיישן קראנק.

2. כשהנורות נדלקות, צא מהרכב ותבדוק שאורות בלם נדלקים בלחיצה על הדוושה. יכול להיות יוניט אור בלם.

3. האם זה תלוי בסיבוב ההגה ? יכול להיות סליל שעון שנמצא מאחורי ההגה, אבל צריך לבדוק חיווט לצופר בתא המנוע.

4. אולי רק כיוון של מנוע הנעילה הסיני שמוסיפים בארץ בדלת הנהג, ואולי החלפה שלו לגמרי.

עריכה: אפי הקדים אותי.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

תודה רבה על התשובות המהירות.

1. קיים סיכוי שזה קשור לאלטרנטור?

נבדק מתח על המצבר במצב שהרכב כבוי יש עליו 12.5VDC לאומת 14.1VDC שהרכב מונע (הטורים נראים יציבים בכלל רק בהנעה הם עולים בבוקר לגבוהה 2-2.5 טור ואז יורד לאט לאט)

2.איך אפשרי לדעת עם זה חיישן ABS?

3. לא מרגיש שיש קשר לסיבוב ההגה בפעמים שהוא לא עובד, כל אותה נסיעה הוא לא עובד.

4. יש המלצה לבעל מקצוע שמטפל בזה ומה העלות?

שוב תודה.

בברכה

עריכה אחרונה על ידי איתי לוי
פורסם

1. אין לזה קשר לאלטרנטור , הטורים עובדים בעיקר על בסיס המנוע ולא על האלטרנטור, כמו שציינתי וגם אסף חיזק, סביר להניח שמדובר במצערת מג'וייפת, יש לבצע נקיון (תמיד טוב בלי קשר)

2. ראה תשובת אסף לכך, בעת שנדלק הנורה יש לבדוק את האורות האחוריים שנדלקים בעת הלחיצה על הבלם.

3. צריך לבדוק באופן סדיר יותר את הטריגר להפסקת הפעילות שלו , אני חושד בסליל הגה (צמת החוטים שנמצאית בתוך ההגה)

4. צריך חשמלי טוב וסבלני יותר מהכל , כל הכוונון של האקדח דורשת דייקנות והרבה הרבה סבלנות , בעלי מקצוע כאלו לא מכיר יותר מדי , מאיפה אתה בארץ?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני מאזור נס ציונה-רחובות-יבנה

מה העלות של ניקוי מנוע צעדים+מצערת?(לא רוצה לפרק כדי לא לעשות נזקים)

אני יעדכן מחר לגבי התקלת ABS

מה העלות של החלפת סליל הגה?

שוב תודה ואשמח להמלצה לבעלי מקצוע באזור שלי.

• תוכן חדש...