Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסנן פתוח שלא מחובר לצנרת הפלסטיק של יניקת האוויר גורם להפיכת מכסה המנוע ל"מצנח", מכיוון שהאוויר ליניקה כבר אינו מתועל למסנן דרך צנרת הפלסטיק וקופסת האוויר, אלא נכנס לתא המנוע ויוצר התנגדות לנסיעה.

כבר אמרת "להתראות" לאחריות היצרן?

שינוי תוכנה הגורם לפריקת שסתום עוקף בלחץ גבוה יותר גורם לשחיקה מוגברת בטורבו.

וגם אם היצרן מציע את אותו המנוע עם תוכנה שונה והספק גבוה יותר, זה אומר בדרך כלל שהמנוע יחזיק פחות ק"מ, לא סתם מנועי דיזל באירופה מוצעים עם הספק נמוך מאשר מנועי דיזל שנמכרים פה (דוגמא גסה 80 כ"ס באירופה ו120 כ"ס בישראל), לאמינות המנוע עדיף שיהיה עם הספק נמוך יותר.

אז לפני שיגרם נזק למנוע החדש שלך, תחזיר את התוכנה המקורית כמו שהתכוון היצרן, כי אחריות לא תהיה לך ברגע שיחברו את המחשב דיאגנוסטיקה של המוסך המרכזי (שמחובר אינטרנטית ליצרן).

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד, הכל בסדר? הבנת באיזה שרשור הגבת?

שרשור פוליטיקה וחוק זה בפורום אחר פשוט, אני חושב שהתבלבלת קשות.

פורסם

מזל טוב! אני ממליץ לך לא להתייאש ולהזמין שוב, הפעם ישירות מהמקור.. גם אם עולה יותר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שתדע לך שמכה המנוע הזה. הייתי ב2 סדנאות אחת עובדת עם br performence והשנייה עם etuners ולא היה ניתן לקרוא בcmd את המפה המקורית ולא היה במאגר של cmd מה שהצריך פירוק מחשב מה שכמובן ויתרתי עליו כי תלך האחריות. באסה.

פורסם

נכון, אבל לא חושב שיהיה הבדל בין מכשיר שנקנה ישר מסופרציפס לבין מכשיר ממשווק מורשה. חוץ מהבדל במחיר אמור להיות זהה. גם המכשיר מהמשווק הגיע באריזה חדשה סגורה ומנוילנת.

גם במכשיר שהיה לי ממשווק מורשה שלהם סופרציפס עצמם נתנו לי את התמיכה ולא הצליחו לעזור. הם כל הזמן טענו שאם המכשיר כותב שהצריבה הצליחה היא הצליחה. אם הייתה תקלה בצריבה המכשיר היה נותן חיווי ובסוף הם עצמם התייאשו אמרו לי תפנה לספק לקבל זיכוי. אז עכשיו הפסדתי כמה מאות שקלים בגין המכס. אם אני אקנה שוב 90% שהתוצאה תהיה זהה לדעתי וסתם אבזבז כסף. אולי באמת זה הגיר מגביל את הכח למרות שלטענתם התוכנה מתאימה גם לאוטומט.

פורסם

אין סיכוי שזה הגיר, ואין מצב שלא תרגיש הבדל. הייתה תקלה במכשיר כנראה, הרי יש לך עדויות של אנשים עם אותו רכב וגיר שכן מרגישים שינוי. אני הייתי מנסה שוב. אם לא יילך יש לך עוד אופציה - למכור את המכשיר למישהו אחר (עם כל רכב/מנוע שיש להם תוכנה בשבילו), ולסגור איתם שיאפשרו לקונה להוריד מפה לרכב שלו בלי שתשלם על זה תוספת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אין סיכוי שזה הגיר, ואין מצב שלא תרגיש הבדל. הייתה תקלה במכשיר כנראה, הרי יש לך עדויות של אנשים עם אותו רכב וגיר שכן מרגישים שינוי. אני הייתי מנסה שוב. אם לא יילך יש לך עוד אופציה - למכור את המכשיר למישהו אחר (עם כל רכב/מנוע שיש להם תוכנה בשבילו), ולסגור איתם שיאפשרו לקונה להוריד מפה לרכב שלו בלי שתשלם על זה תוספת.

פה בדיוק העניין, מה זה מרגישים בדיוק? אני מרגיש הרבה דברים בכל יום מחדש, השאלה האם זה נבדק?

אני כן אשמח לדעת כיצד אותם אנשים שמרגישים, בדקו את הנתונים באמת בין אם זה במדידת זמנים איכותית עד כמה שניתן עם סטופר למשל... האצות ביניים? דברים בסגנון.

יכול להיות קצת יותר נחמד מסתם הרגשה או לפחות, לפחות... לאמת מה בדיוק נצרב ומה אותם האנשים יש להם בפועל מבחינת השדרוג.

פורסם

אני שדרגתי את ה-180 כ"ס ל-200 באקובוסט, והרגשתי שינוי גדול, וגם טרחתי למדוד בדיינו ובתאוצות ביניים, והמדידות תאמו את התחושה. כאן מדובר על שדרוג מ-150 ל-200 כ"ס, שהוא הרבה יותר משמעותי. כשיותר מבן אדם אחד מדווח על שינוי מורגש ומשמעותי, וכשהמספרים הם בהבדל כזה גדול 'על הנייר', ברור לגמרי שצריך להיות הבדל במיאוץ 0 ל-100, והוא צריך להיות גדול יותר מכל שגיאת מדידה. כשמרגישים שיש הבדל ורוצים לכמת אותו - יש טעם להתחיל למדוד, אם זה בדיינו או בכביש. אם לא מרגישים שום הבדל כל זה לא רלוונטי.

אגב - יש למכירה בפורום בלופין חדש באריזה, אולי שווה לפות"ש לקנות אותו (לוודא לפני זה עם היצרן שלא תהיה לו בעיה לקבל שירות למרות שהוא לא זה שקנה, ושלא ידרשו ממנו תשלום נוסף).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני מוכר את הבלופין, האמת אפילו עוד לא הגיע, הוזמן לפני שהייתי בטוח שאני מוכר את הרכב וההבא ככל הנראה יהיה בלי טורבו.

המכשיר מגיע נקי מכל תוכנה ולכן אין עלות נוספת!

המחיר יעודכן לאחר שאני אשלם מיסים וכנראה יעלה פחות ממה שכתבתי עכשיו.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כשקנית בחרת לאיזה רכב זה מיועד בדיוק, נכון? למרות שהמכשיר גנרי. לא יודע אם יש שיוך בשרת שלהם לדגם רכב מסויים, או אם צריך להזדהות באיזשהי צורה כרוכש. שווה לוודא מולם במייל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...