Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגיגת 40 לאישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

במרץ הקרוב אישתי תחגוג 40. אני מאוד מאוד רוצה לחגוג לה יום הולדת נחמדה.

הבעיה היא שיש לנו 2 ילדות קטנות בנות 4 ושנתיים, שכרגע לא נראה שאישתי מוכנה לעזוב אותן עם ההורים

(שלי או אמה שלה במקרה הזה) ולטוס לחו"ל. חוסר הרצון הוא מפאת התחשבות בקושי להשאר איתן ולא בגלל חוסר אמון או משהו כזה.

מכיוון שעברנו רק לפני חודשיים לדירה חדשה, התקציב די מוגבל ואין אופציה להשתולל.

חשבתי על איזה יום כיף כזה למספר שעות או גג משהו שיכלול יום יום וחצי לא יותר.

אשמח לרעיונות יצירתיים :)

נ.ב.: היא לא אוהבת עיסויים וכו' כך שלצערי זה ירד מהפרק והיא בעצמה אומרת שהיא מעדיפה כרגע לא

לחגוג יותר מידי כי יש הרבה הוצאות בשלב זה של החיים וזה לא מתאפשר.

הבעיה היא שאני מתבאס בשבילה ונראה לי לא לעניין לא לעשות כלום.

לקנות תכשיט (זהב, יהלום וכו') נראה לי די נדוש ובנאלי כך שיותר מאשמח למספר רעיונות.

אולי מכאן תגיע הישועה?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אם יש לה תחביב כלשהו אפשר לעשות סדנא זוגית. בישול/אפיה, יצירה כלשהי- חימר/זכוכית/קרמיקה..

ארוחה זוגית בסוף היום, אפשרי כזאת שאתם הכנתם אם התקציב דחוק או סתם כי זה כיף..אני אחת לשבוע בערך מוצא באינטרנט מתכון למשהו טוב ומכין עם האישה

פורסם

אני ואשתי תמיד חוגגים במסעדה טובה.

לפי דעתי אחרי פרק זמן מסויים ביחד במיוחד עוד עם ילדים קטנים בבית, יציאה למסעדה או בילוי ביחיד, זאת המתנה הכי גדולה שאפשר לתת / לקבל.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

פורסם

תבדוק אם האישה מוכנה להשאיר את הבנות ללילה אחד אצל אחת הסבתות, ואם כן, קח אותה למלון בראשית או למלון הסקוטי בטבריה. שני מקומות קסומים עם אוכל ברמה גבוהה מאוד.

אם לא הולך ללילה, אז ליום מלא. קחו חופש ולכו לאכול ארוחת בוקר במלון הסקוטי. זו ארוחת הבוקט הטובה ביותר שמוגשת בישראל, והיא לא כשרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה מאוד תלוי מה היא אוהבת, אתה צריך לתת כיוון כללי.

טיסה בכדור פורח (לא מכיר מפעיל ספציפי) נשמעת לי אופציה מעניינת. יכול להיות שאפשר לשלב את זה עם איזה טיול כזה או אחר, אם אתם בכיוון. מרץ כבר יכול להיות חם מספיק לאיזה מסלול רטוב. ביום חול אפילו לא יהיה מאוד עמוס ברוב המקומות.

אופציה פחות אקטיבית יכולה להיות ארוחה באיזו מסעדה יוקרתית + הופעה ו/או פעילות אחרת כמו חדר בריחה.

הכי חשוב זה לעשות משהו לא שגרתי, שגם אם לא עולה המון לא תרשה לעצמך באופן סטנדרטי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני ואשתי תמיד חוגגים במסעדה טובה.

לפי דעתי אחרי פרק זמן מסויים ביחד במיוחד עוד עם ילדים קטנים בבית, יציאה למסעדה או בילוי ביחיד, זאת המתנה הכי גדולה שאפשר לתת / לקבל.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

בשלב של ילדים בגיל הזה, כל דבר, אבל באמת כל דבר שנעשה ביחד כזוג למשך מספר שעות בארבע עיניים יתאים. מסעדה טובה מתאימה בין השאר בגלל האיטיות שבה דברים מתנהלים, לא יעזור למהר גם אם מנסים.

(מנסה כבר חצי שנה לצאת לסרט... מוכן להתפשר על כל סרט)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
והיא בעצמה אומרת שהיא מעדיפה כרגע לא

לחגוג יותר מידי כי יש הרבה הוצאות בשלב זה של החיים וזה לא מתאפשר.

הבעיה היא שאני מתבאס בשבילה ונראה לי לא לעניין לא לעשות כלום.

לקנות תכשיט (זהב, יהלום וכו') נראה לי די נדוש ובנאלי כך שיותר מאשמח למספר רעיונות.

אולי מכאן תגיע הישועה?

יש לך אשה עם רגליים על הקרקע

תקנה לה את הספר הזה יום אחד פשוט מאת יעל ברוך.

ספר מקסים והנה קטע ממנו

"יום ששי אחד טיילנו בסמטאות השוק.

קנינו כיכר לחם ריחנית, גבינה. זיתים וכמה זרי תבלין

המשכנו ללכת, עד שמצאנו עצמנו חבוקים על ספסל מול הים.

כה פשוט."

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה חברים, בהחלט עזרתם לי.

בהחלט יש לי אישה מדהימה עם שתי רגליים על הקרקע.

היא מאוד אוהבת לטייל, בעיקר טבע עושה לשנינו טוב. לגבי טיסה בכדור פורח כל מי שאני מכיר שהתנסה אמר

שזה נהיה משעמם די מהר וההתלהבות פגה לאחר מספר דקות קצר ואז אתה אתה תקוע למעלה, מה גם שבשנה הראשונה

להיכרותינו היא קיבלה למתנת יום הולדת טיסה בדאון מעופף שמאוד אהבה.

כרגע אני מתלבט בין יום טיול ומסעדה באיזור הצפון (המלון הסקוטי בטבריה -זה מה שקיבלה אחותה הגדולה מבעלה לפני 3 שנים :-D)

או טיול באיזור ת"א ויש אופציה גם לטיול בירושלים, איזה מעיין ושוק התקווה.

אני רק מקווה שכולנו נהיה בריאים, כי פעם שעברה לאחר כל התכנונים שלי והזמנת המקומות כולן היו חולות :cry:

פורסם

נ.ב. לגבי הלקסוס - אולי בגיל 50 :-P שנינו היינו רוצים אחת כזאת

פורסם

בגיל 50 צריך לעשות דיטיילינג לבני הזוג :cry: (קמטים, שיער לבן)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...