Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי בבית כמה מרצפות שבורות שאני רוצה להחליף, אני לא צריך לקנות מרצפות כי יש לי ספיירים, אלא רק להחליף את המרצפות השבורות.

קיבלתי הצעה לגבי העבודה של 150₪ למרצפת אם אני עושה מעל ל 10 מרצפות, או 180 אם יש פחות מ 10 מרצפות.

מכיוון שיש לי לפחות 10 מרצפות, זה אמור לעלות מעל ל 1500₪.

נראה לכם מחיר הגיוני?

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

לא

להחליף 2 מרצפות שבורות לקח לי בערך שעה וחצי, פעם ראשונה שעשיתי את זה, כולל הכנת החומר.

להערכתי לאדם מקצועי לא צריך לקחת יותר מ 20-30 דקות לכל מרצפת, כלומר חצי יום עבודה ל 10 מרצפות.

ממה שאני יודע, שיפוצניקים טובים מעריכים יום עבודה ב 1000 שח.

* עכשיו שנזכרתי לקח לי הרבה זמן כי גם ניקיתי שאריות ממרצפות קיימות (כדי להשתמש בהם)

אם יש לך רזרבות, פשוט מפרקים ומרכיבים חדש, אני מאמין 15-20 דקות למרצפת.

אם בא לך לעשות לבד, זה דיי פשוט..

פורסם

ומה לגבי זה שהוא צריך לבוא יום למחרת ולהשלים רובה?

לפעמים, כששוברים מרצפת אחת זה שובר גם את זו שליד, צריך לחרוץ אותה עם דיסק בשביל שתצא כמו שצריך.

העבודה לא מסובכת למי שמכיר קצת את התחום, אבל למי שלא בא מהתחום אני לא ממליץ כלל לעשות את זה לבד.

המחיר שקבלת לא זול ואפילו יקר, אבל בעל מקצוע טוב לא יקח לך פחות מ 900 ש"ח + מע"מ ל 10 מרצפות.

תפנה לעוד כמה אנשי מקצוע, גם לא חייב "מקצועיים", העבודה די פשוטה.

דע לך שהמחיר די נקבע מהזמינות של בעל המקצוע,

בדר"כ התקופה הזאת של הקיץ די עמוסה בעבודה, בעוד כמה חודשים יש פחות לחץ והמחיר לעבודה קטנה יצטמצם.

או שתסגור איתם סכום מסויים בזמן שנוח להם, ואז הם ידחפו אותך לא על חשבון מישהו אחר וזה יבוא לידי ביטוי במחיר.

מאיזה אזור אתה? אולי אני יכול להמליץ

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...