Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו קנגו דיזל 1.5 טורבו דיזל אשר לאחרונה נקרעה

רצועת הטיימינג תוך כדי נסיעה. בוצע תיקון אשר לאחריו הרכב מעשן

באופן חריג ביותר. הרכב נוסע בסדר גמר אך המוסך לא מצליח לפתור את בעיית זיהום האויר.

האם תוכלו לכוון אותי כיצד ניתן לטפל בבעיה זו?

בתודה מראש.

פורסם

לדברי המוסך בורג השייך איכשהוא לרצועת טיימינג נשבר ולכן הוחלף ראש מנוע.לא מצליחים לטפל בבעית העשן

אשר לא הייתה קיימת לפני החלפת ראש המנוע.

פורסם

מה לא מצליח. מה זה מעבורת של NASA.

בפירוק ראש המנוע פירקו את המזרקים ועוד חלקים הקשורים למערכת.

צריך לפרק שוב את המזרקים, לשלוח לבדיקה במכון דיזלים. לבדוק את משאבת הסולר ולכוון אותה מחדש על מחשב ולבדוק EGR.

נתקלתי בעבר באופן אישי שלא ניקוי כמו שצריך את בית המזרקים במנוע והחליפו שייבה נחושת לא מקורית לפני הרכבת המזרקים, שגרמו למנוע לעשן.

פורסם

תודה רבה על העזרה.

האם ניתן להעריך מה יכולות להיות העלויות של כל הנ"ל (בדיקת מזרקים, כיוון משאבת סולר, EGR וכד')?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום ותודה על העזרה,

מבדיקה עם המוסך נמסר לי שיש לבצע בדיקה של המזרקים ועלות בדיקה לכל מזרק היא 1,000 ש"ח

כלומר 1,000 ש"ח * 4 = 4,000 ש"ח רק בשביל הבדיקה (?!) ולכן המוסך ממליץ לי למכור את הרכב AS IS...

איני מבין בנושא לכן אודה לעזרתכם האם הגיוניים דברי המוסך?

כמו כן אודה להערכת עלויות תיקון (

בדיקת מזרקים, כיוון משאבת סולר,

EGR

וכד')

פורסם

המוסך הזה, או לא שפוי או שקרן ברמות.

מפרקים מזרקים והולכים אתם למכון דיזל.

הבדיקה לא עולה כלום. בודקים אחד אחד ומה שתקול משפצים.

במקומך, אני פונה למכון דיזל. מתקן מה שצריך, לוקח חשבונית ותובע את המוסך בתביעה קטנה.

אם יש לך הקלטות מהשיחה ביניכם עם כל השטויות שהוא סיפר לך, יעזור מאוד בתביעה.

• תוכן חדש...