Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מחפש רכב יד שנייה ספורטיבי

הדרישות שלי הן כאלה:

-שנת 2010 ומעלה

-גודש

-מנוע לפחות 1800

-אם אפשר הנעה אחורית מעולה!

-מרכב 3\5 דלתות אפשרי (רווק)

-אמין

-סחיר

- אוטומט\ידני עם עדיפות לידני

-שוק לשיפורים (תוכנה בהתחלה)

עולה לי לראש לאון, במוו סדרה 1 עם מנוע 2000. גוליטה TCT למרות שהיא רק 1400.

אודה לעזרה

פורסם

הסדרה 1 2.0 לא גודשת. סדרה 1 שכן גודשת היא ה-F20/21 (מהדור השני הנוכחי, לפני מתיחת הפנים), עם מנועי 1.6 טורבו בספק של 136 או 170 סוס (כמובן שיש פוטנציאל שיפורים). לא יודע אם ההבדל בין הגרסאות הוא רק בתוכנה או לא.

מבחינת לאון הייתי מעדיף את הדור השני בגרסת ה-FR עם מנוע של גולף GTI (שגם היא אופציה) ותיבה ידנית. לדור השלישי מנוע 1.8 עם תיבת DSG שיכולה להוות מכשול רציני אם אתה מעוניין לשפר.

פורסם
היי מחפש רכב יד שנייה ספורטיבי

הדרישות שלי הן כאלה:

-שנת 2010 ומעלה

-גודש

-מנוע לפחות 1800

-אם אפשר הנעה אחורית מעולה!

-מרכב 3\5 דלתות אפשרי (רווק)

-אמין

-סחיר

- אוטומט\ידני עם עדיפות לידני

-שוק לשיפורים (תוכנה בהתחלה)

עולה לי לראש לאון, במוו סדרה 1 עם מנוע 2000. גוליטה TCT למרות שהיא רק 1400.

אודה לעזרה

הסעיפי דרישה שלך קצת מבולגנים בוא נלך אחרת ואז יהיה באמת אפשר להמליץ לך

עם העקרבוט שלי שהוא 1.4T נתתי לגולף GTI7 רכבות, למה ? הפרשי משקל וכנראה אולי קצת נהג. מה זה אומר ? שנפח מנוע לא באמת פקטור (כל עוד אנחנו משווים רכבים יחסית עממים).

אמין ? רכב ספורטיבי מתיישן יתחיל להתבלות מהר יותר מהמאזדה 3 של השכן, יש כאן פונקציה של מזל והיסטורית נהגים, זה לא באמת רלוונטי לחיפוש, אתה יכול לקנות רנו (בכוונה לקחתי את הסטיגמה של ה"מקולקלות") שתהיה אמינה הרבה יותר מכל VAG באותו שנתון

לגבי סחיר, רכבי ספורט יש כאלה שהם סחירים קצת יותר וכאלה שהם קצת פחות, בשורה התחתונה זה מזל. כי כשתרצה למכור תוכל למכור את הרכב בתוך 3 ימים מעל המחירון (קרה לי כבר) או שתוכל להרקב עם הרכב חצי שנה עד שיבוא קונה שתסכימו על המחיר (קרה לי כבר) או בקיצור מדובר ברכבי נישה, אתה לא מתחרה מול מגרשי ליסינג, אתה צריך שיבוא שרוט אחר כמוך שמחפש רכב כמו שלך

בוא תפרט קצת יותר מה אתה באמת מחפש, ואז יהיה אפשר להכווין אותך לדברים רלוונטיים באמת

נוחות נסיעה למשל היא פקטור שצריך לקחת בחשבון (יש רכבים מאוד קשים בסגמנט הזה ולוקח זמן להתרגל אליהם), וכשאני אומר תפרט יותר אז הגענו להסכמה שאתה מחפש האצבק, מה לגבי הנעה (קדמי/אחורי) והאם יש דברים שכבר בדקת ואינם באים בחשבון

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אז ככה קודם כל העקרב קצת קטן בשבילי.אני רוצה רכב עם יומרות ספורטיביות, ככה שאני אהנה גם בלתקוף סיבובים וגם שהיה מספיק חזק לקו ישר.

אני מאוד רוצה הנעה אחורית.

הקשיחות של הרכב אני יכול להתמודד.

וסחירות זאת אומרת שאני לא "אתקע" איתו כשאני ארצה למכור.

נראה לי לאון אני אקח רק עם DSG6 הבנתי שיש להיזהר מהDSG7

פורסם
אז ככה קודם כל העקרב קצת קטן בשבילי.אני רוצה רכב עם יומרות ספורטיביות, ככה שאני אהנה גם בלתקוף סיבובים וגם שהיה מספיק חזק לקו ישר.

אני מאוד רוצה הנעה אחורית.

הקשיחות של הרכב אני יכול להתמודד.

וסחירות זאת אומרת שאני לא "אתקע" איתו כשאני ארצה למכור.

נראה לי לאון אני אקח רק עם DSG6 הבנתי שיש להיזהר מהDSG7

עולה לי רק שם אחד שעונה על הכל

MEGAN RS

שילדה מצוינת, חזקה מאוד (אם כי זה ענין יחסי), 2.0T, ידנית ומבחינת גודל הרכב היא בסדר גודל של הלאון

רכב מדהים ליומיום וגם לסופשים יש לו מה להציע ובשפע אני לא יודע בדיוק איזה שנתון נכנס לך כאן אני מעריך ש2012/2011

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לאון FR בשנים 2010-2012 תיכנס לך בתקציב ועונה על כמעט כל הדרישות (חות מהנעה אחורית). יש גם ידני וגם אוטומטי (DSG6).

נתנו לך פה עוד אופציה מצוינת, מגאן RS.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...