Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיים חשש, שלעתים מתממש, שצפירה לנהג ששקוע בענייניו עשויה להבהיל אותו ולגרום לו לעשות משהו מסוכן.

בכל אופן, יש צורך בביצוע זינוק הדרגתי בכניסה לצומת, לא רק אם אתה הראשון אלא גם השני.

ועוד משהו: אם יש האטה בצדו השני של הצומת, אני לא הולך להאיץ בחוזקה כשהנהג שלפני נוסע לאט יותר. אני הולך להתאים קצב ולשמור רווח.

בטיחות חשובה יותר מהזרמת התנועה או מאדיבות.

בהרבה.

כמובן שזה לא מצדיק התמהמהות מיותרת או מוגזמת. אבל חשוב שזה ייאמר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלו הדברים הפחות מציקים בצמתים ורמזורים, במיוחד בפניות, פשוט במקרה כזה אני מתרחק ממשאית ועוצר כמה מטרים לפניה או מחכה שהיא תתקדם עד שאני אראה את הרמזור. יש לי מקרה כזה קבוע ביציאה מהעבודה.

תמיד יש את האידיוטים האלו שלא יודעים לקחת נתיב, ובזמן פניה בצומת נכנסים לנתיב שלך כי אמא שלהם ז*ונה.

Opel Adam S 2017

פורסם

האם קיים קנס על נסיעה איטית מדי, שמעכבת את התנועה?

זה שנהג "נרדם" ברמזור ירוק, אינה מעכבת את התנועה?

מתי שוטר עצר אותכם לאחרונה, ורשם דו"ח על צפירה?

פורסם
זה די מצחיק שאתה עושה עבירת תנועה (צפירה ללא צורך) ומצפה שאנשים יקבלו קנס על משהו שהוא לא עבירה.

אולי שווה לעשות ריענון נהיגה, כדי שאתה לא תהיה זה שיבין על ידי קנס של כמה מאות שקלים.

ובכן, במידה ולא אצפור, הרמזור יתחלף, כי הנהג מלפניי פשוט שולח SMS וכולנו צריכים להמתין עד שהוא יסיים, ירים את ראשו, יקלוט כי הרמזור התחלף ויחל בנסיעה בעוד תור שלם מתעכב בגללו.

אני לא בעד צפירות, אני בעד שהתנועה תזרום, טלפון בזמן נהיגה מסוכן לנהג וסביבתו וגורם לחוסר תשומת לב ו"אדישות" שכמו שעניין הרמזורים - מעכב את האנשים מאחוריו. למה לא להיות קצת יותר אכפתי לזולת ולהימנע מהתעסקות בדברים שהם לא נהיגה?

פורסם

לא מתקנים דבר עבירה בדבר עבירה

במקום לצפור נגח קלות את הרכב שלפניך.

יש לצפוררררר, ויש לצפור קלות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
לא מתקנים דבר עבירה בדבר עבירה

במקום לצפור נגח קלות את הרכב שלפניך.

יש לצפוררררר, ויש לצפור קלות.

האמנם לא מתקנים דבר עבירה בעבירה, אם כך יש לעמוד עד שייסע ובזמן זה רמזורים יתחלפו - תרחיש לא ראלי עם כל הכבוד לחוק במדינה. אמנם אנחנו במסגרת מדינת חוק אך יש להתאים את החוק למציאות משתנה שהיום היא ברורה מאליה - לנהג יש יותר מידי פיתויים שמסיחים את דעתו מהכביש, כתוצאה מכך הנהג יכל לגרום לעיכוב תנועה.

שנית, בשעות היום אכן צופר קלות, במידה ועדיין הראש לא התרומם מהפלאפון שעל הברכיים, צפירה קצת יותר ארוכה. מיותר לציין כי מאחוריי המקהלה כבר רועשת וגועשת.

בשעות הלילה האורות הגבוהים אפקטיביים יותר.

עריכה אחרונה על ידי orel.z

• תוכן חדש...