Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים - SEAT LEON 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את הצמיגים שברכב שלי מכיוון שכבר הופיעו סדקים בצמיגים הנוכחיים.

כרגע יש לי את צמיגים שהגיעו עם הרכב מהמפעל continental premiumcontact 2.

חשוב לי לומר שהם מעולים, אחיזה טובה ברטוב ובייבש אומנם קצת רועשים.

הצמיגים שחשבתי עליהם הם:good year efficientgrip.

או continental contisportcontact 5.

חשוב לי שאחיזה תהיה ללא פשרות, חסכוניים בדלק ושקטים.

מה דעתכם?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שני הדגמים מעולים, ובתוספת Dunlop bluresponce ו Michelin Primacy יש לך מבחר צמיגים מהשורה הראשונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה מבחינת ארצות יצור של הצמיגים הללו?

האם משנה איפה מיוצרים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

כן, GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFOMANCE תקנה תוצרת אירופאית כלשהי (צרפת, גרמניה, סלובניה, פולין ) ולא הדגם התורכי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגי גודייר פרפורמנס עדיף תוצרת גרמניה/פולין/ספרד/צרפת, הם בדירוג גבוה יותר מצמיגים שמיוצרים בתורכיה.

החלפתי היום בגלגלי המגן בבית דגן לצמיגים הנ"ל, שקטים ונוחים מאוד, הכי זול היה אצלהם, תאריך פברואר 2017 ותוצרת פולין, תברר איתם אם יש לך במידה שלך.

פורסם

פירלי מתייבשים ונסדקים מהר יותר באקלים שלנו.

פורסם

החלפתי היום בגלגלי המגן בבית דגן לצמיגים הנ"ל, שקטים ונוחים מאוד, הכי זול היה אצלהם, תאריך פברואר 2017 ותוצרת פולין, תברר איתם אם יש לך במידה שלך.

אני מהצפון :|

פורסם

יכול לחלוק על הדעה שלך,הגיע אליי לקוח עם פירלי בני 6 שנסעו כ-60000 ק"מ ונראים כמו בני שנה עם טיפה סדקים בסוליה והרבה בשר.

פורסם (נערך)
פירלי מתייבשים ונסדקים מהר יותר באקלים שלנו.

מוזר מאוד.

אצלי עוד מעט 3 שנים עם צמיגים כאלה בדיוק:

0f61a8ed56a0565848e35d239edb545f.jpg

PIRELLI P-6, ועדיין לא רואה סדקים. וגר במקום הכי חם והכי יבש.

אולי קיימים דגמים אחרים של החברה, שרגישים יותר לחום או יובש.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

תמיד משעשע אותי כאלה שמבקשים צמיג עם אחיזה ללא פשרות, מאריך חיים, חסכוני בדלק ושקט.

צמיג לא יכול להצטיין בכל הפרמטרים האלו, תמיד אחיזה תבוא על חשבון אורך חיים וחסכון בדלק.

אחיזה טובה יותר ביבש תבוא על חשבון אחיזה קצת פחות טובה ברטוב וכו' וכו'.

תמיד משהו יבוא על חשבון משהו אחר.

פורסם

אני די סגור שאני אקח את הgoodyear.

רק רציתי להבין מה ההבדל בין דגם efficient grip, לבין דגם efficient grip pref שגם בנוסף למידה רשום tl?

פורסם

Tl זה טיובלס

Perfomance זה דגם יותר חדש ויותר מוצלח.

פורסם
צמיגי גודייר פרפורמנס עדיף תוצרת גרמניה/פולין/ספרד/צרפת, הם בדירוג גבוה יותר מצמיגים שמיוצרים בתורכיה.

כמה עלה ?

• תוכן חדש...