Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני תוהה, בינתיים עוד לא נרכשה כזו ואני מתנייד ב-i20 שכורה :-(

מקווה שבקרוב יהיה מה לספר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
למה החלטת למכור, החלטת לשדרג לסיאט ליאון קופרה / גולף GTI ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?629160-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94-(-quot-%D7%9E%D7%A0%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9D-quot-)-%D7%91%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%A9%D7%9C-100K

פורסם

^

ואני לתומי חשבתי שהתחלת להשתעמם מה-160 כ"ס של הליאון ופזלת לכיוון ה-GTI וכו' :)

הליאון ללא ספק צפופה מדי, כדי לאכלס בוסטר, כיסא בטיחות וסלקל.

פורסם

תודה רבה על התגובות!

בקשר ללאון - העדפתי ללכת לכיוון הידני , אבל בכל זאת לא לפסול על הסף את הDSG, רציתי לדעת האם היו לך בעיות מיוחדות?

לאחר כמה לבטים הפולו GTI כנראה תרד מהרשימה , מה שכן הג'ולייטה מאוד קורצת לי וה159 מאוד מעניינת, אך לצערי אין לי שום ידע על האלפות, איך הסלספיד מבחינת אמינות? העדיפות היא תמיד לכיוון הידני אך לא בהכרח. אשמח לשמוע חוות דעת על ה159 ועל הג'ולייטה מבחינת אמינות של הרכבים, והאם יש סיבה לכך שה159 זולה יחסית?

תודה ומצטער על כל ''הקפיצות'' מרכב כזה לאחר :roll:

פורסם
תודה רבה על התגובות!

בקשר ללאון - העדפתי ללכת לכיוון הידני , אבל בכל זאת לא לפסול על הסף את הDSG, רציתי לדעת האם היו לך בעיות מיוחדות?

בלאון MK2 (2009-2012), ידנית או אוטומטית, צריך לבדוק האם טופלו מחלות הילדות:

* משאבת מים שמתפגרת.

* אם המנוע אוכל שמן - שיפוץ/החלפת בוכנות + רינגים.

*טיימינג מקורי בעייתי שגם כן דורש החלפה.

אם הנ"ל סודר ברכב המבוקש, אז רוץ על זה.

דווקא בנושא ה-DSG לא נתקלתי בשום בעיה - עבד חלק ביום האחרון כמו ביום הראשון שקניתי אותו.

יש לוודא רק שבוצע ריקול להחלפת מצמדים ומכטרוניק מתישהו.

פורסם
בלאון MK2 (2009-2012), ידנית או אוטומטית, צריך לבדוק האם טופלו מחלות הילדות:

* משאבת מים שמתפגרת.

* אם המנוע אוכל שמן - שיפוץ/החלפת בוכנות + רינגים.

*טיימינג מקורי בעייתי שגם כן דורש החלפה.

אם הנ"ל סודר ברכב המבוקש, אז רוץ על זה.

דווקא בנושא ה-DSG לא נתקלתי בשום בעיה - עבד חלק ביום האחרון כמו ביום הראשון שקניתי אותו.

יש לוודא רק שבוצע ריקול להחלפת מצמדים ומכטרוניק מתישהו.

תודה רבה על התגובה, האם ידוע לך על מחלות ידועות בלאון 1.4 צורה חדשה? 2013-2014?

פורסם
תודה רבה על התגובות!

לאחר כמה לבטים הפולו GTI כנראה תרד מהרשימה , מה שכן הג'ולייטה מאוד קורצת לי וה159 מאוד מעניינת, אך לצערי אין לי שום ידע על האלפות, איך הסלספיד מבחינת אמינות? העדיפות היא תמיד לכיוון הידני אך לא בהכרח. אשמח לשמוע חוות דעת על ה159 ועל הג'ולייטה מבחינת אמינות של הרכבים, והאם יש סיבה לכך שה159 זולה יחסית?

תודה ומצטער על כל ''הקפיצות'' מרכב כזה לאחר :roll:

מציע לך בעת ובעונה אחת לרדת מה-159 (כי יש עוד דברים לעשות בחיים חוץ מלשרוץ במוסכים) ולהיכנס לפורום האלפות. לגבי הג'ולייטה, בדיוק סגרתי 10 ימים עליה בצירים הרריים תלולים (מודל 2016) וחוץ מעניין אחד הנסיעה היתה תענוג. יש לה מצב ספורט שנקרא DNA שמשנה את הרכב לגמרי: יחסי העברה, המתלים מתקשחים, ההגה משתנה. הרכב נדבק לסיבובים תלולים של 170 מעלות במהירויות גבוהות וככל שאתה דוחף אותו הוא נותן יותר.

מה לא אהבתי? מושבי הספורט היו צרים ולא תמכו מספיק. אני בכלל לא ענק אבל הם תוכננו למישהו 1.70 גג.

ראיתי שמישהו המליץ לך על ה 208GTI וזה גם רכב תענוג.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
מציע לך בעת ובעונה אחת לרדת מה-159 (כי יש עוד דברים לעשות בחיים חוץ מלשרוץ במוסכים) ולהיכנס לפורום האלפות. לגבי הג'ולייטה, בדיוק סגרתי 10 ימים עליה בצירים הרריים תלולים (מודל 2016) וחוץ מעניין אחד הנסיעה היתה תענוג. יש לה מצב ספורט שנקרא DNA שמשנה את הרכב לגמרי: יחסי העברה, המתלים מתקשחים, ההגה משתנה. הרכב נדבק לסיבובים תלולים של 170 מעלות במהירויות גבוהות וככל שאתה דוחף אותו הוא נותן יותר.

מה לא אהבתי? מושבי הספורט היו צרים ולא תמכו מספיק. אני בכלל לא ענק אבל הם תוכננו למישהו 1.70 גג.

ראיתי שמישהו המליץ לך על ה 208GTI וזה גם רכב תענוג.

תודה רבה על התגובה! אני בודק לגבי הגיר הידני, אתה מודע לבעיות אמינות כאלה ואחרות ?

• תוכן חדש...