Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2010.

Newbi333
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות מאזדה 2 שנת 2010 עם קרוב ל140,000 ק"מ ב25אלף ₪(אין לי מושג אם זו האקטיב או הדינמיק). הרכב הוא יד ראשונה, והמוכר ציין שהרכב ללא תקלות, בעיות, ותאונות.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות למכללה ובחזרה וחייב לציין שזה הרכב הראשון שאני מעוניין לקנות(עדיין נהג חדש).

השאלות העיקריות הן: האם הרכב יוכל לשמש אותי בזמן הלימודים(קרוב ל3שנים), ובמידה שהבדיקה תהיה טובה, האם שווה ללכת על הקנייה.

פורסם

הרכב יוכל לשמש אותך במשך הלימודים אם הוא מטופל ואם תטפל בו כמו שצריך, לא רואה סיבה שלא.

אגב, הייתי ממליץ בחום להתעקש לחפש את האקטיב, היא הרבה יותר בטיחותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הרכב יוכל לשמש אותך במשך הלימודים אם הוא מטופל ואם תטפל בו כמו שצריך, לא רואה סיבה שלא.

אגב, הייתי ממליץ בחום להתעקש לחפש את האקטיב, היא הרבה יותר בטיחותית.

התכוונת לדיינמיק... לאקטיב יש 2 כריות אוויר בלבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן, טעות הקלדה של בוקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רכב בסיסי ואמין.

דינמיק זה רכבים פרטיים שקשה יותר למצוא.

אקטיב זה הדגם שהיה בליסינג ונפוץ יותר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...