Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת שעון ואקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
mickael007puntohgtלפי התמונה הראשונה בצינור של הפליטר אויר יש כניסה של מזרק בטעות זה של בקבוק גז:wink: או שאני טועה?

:lol:

שעון ואקום נותן אינדיקציה על ואקום.

הוא לא משנה ואקום!

מהידע הזה אפשר להסיק מסקנות על מצב המנוע.

רפי- אתה צודק בעניין הנתונים - ראיתי זאת על מחשב של סאן שחובר לי לרכב לדיאגנוזה.

אבל...זה יקר!

מאוד.

ואני אוהב את המראה של השעונים שלא לדבר על כך שמחשב גניב...

ביי דה ווי- לא מצאתי ואקום למחשב בפונטו.

"צינור גז ? איפה ? בסך הכל איזה 100 כוח סטנדרתיים .. יש רק ג'נט 16 זה נותן בגבוהות... בוא ננסה מה אכפת לך ? " :-P

מה נשמע ירון ? זה ירון השני מהפארק :-) !! מה איתך באמת ? עדין נוכל ?

אני מבין שעשית סיבוב על האוטו של עדי אז אתה כבר לא מגיע להוד השרון יותר ? או שאתה מחכה שהוא ישים את הטורבו , שיהיה לך תירוץ לבקר אותנו בפארק ?!

אנחנו פה באיזור , רק תשלח הודעה אם אתה בא לבקר , הפעם גם אני יגיע עם האוטו ... רק שירד מהליפט הוא עובר כמה שינויים ... :-o

XJR

פורסם

"צינור גז ? איפה ? בסך הכל איזה 100 כוח סטנדרתיים .. יש רק ג'נט 16 זה נותן בגבוהות... בוא ננסה מה אכפת לך ? " :-P

מה נשמע ירון ? זה ירון השני מהפארק :-) !! מה איתך באמת ? עדין נוכל ?

אני מבין שעשית סיבוב על האוטו של עדי אז אתה כבר לא מגיע להוד השרון יותר ? או שאתה מחכה שהוא ישים את הטורבו , שיהיה לך תירוץ לבקר אותנו בפארק ?!

אנחנו פה באיזור , רק תשלח הודעה אם אתה בא לבקר , הפעם גם אני יגיע עם האוטו ... רק שירד מהליפט הוא עובר כמה שינויים ... :-o

:-)

נעבור לפרטי.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...