Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיאט איביזה שנת 2012,

היום פתחתי את הסוויץ ללא הנעה, כדי להטעין את הטלפון שלי, ותוך כדי גם המערכת הייתה פתוחה.

להפתעתי, אחרי כרבע שעה, כשניסיתי להניע, לא הצלחתי, ונאלצתי להניע את הרכב עם כבלים.

 

פעם ראשונה שיש לי בעיה כזו עם המצבר. כבר פעמים רבות השארתי את הרכב דולק ללא הנעה למשך יותר מרבע שעה, סתם כדי לשמוע מוזיקה, ולא הייתה לי כל תקלה עם הנעה.

 

האם זה אומר שהגיע הזמן להחליף את המצבר? האם לקחת את הרכב למוסך המורשה לבדיקה של המצבר? יש בדיקה ספציפית שבודקת את בריאות המצבר?

 

בנוסף, למרות שהצלחתי להניע, שמתי לב שכשבאתי לנעול הרכב, הוא אמנם ננעל, אבל בעקרון, אם ממשיכים להחזיק את האצבע על כפתור הנעילה בשלט, הרכב אמור להבהב פעם נוספת, כדי לתת אינדיקציה שכל החלונות אכן מורמים, אך כעת הוא לא מהבהב. האם זה מצביע על כך שאכן עדיין יש תקלה במצבר?

פורסם

הסימנים בהחלט מראים שכנראה מדובר במצבר. בדיקה זריזה אצל כל חשמלאי רכב ותדע אם המצבר תקין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם

תודה, כמה אמור לעלות חדש? לסיאט יש מצברים ספציפיים מקוריים? כדאי לקנות במוסך המורשה?

פורסם

זה יכול לקרות במצברים ישנים, רבע שעה שמעית רדיו גרמו לפריקה שהוא כבר לא יכול לעמוד בה.

 

 

אין לסיאט ובגדול לאף יצרן מצברים מיוחדים, תוודא שאתה קונה מצבר זהה מבחינת נתונים (קיבולת וכוח התנעה) לזה שמותקן עכשיו. אפשר לקנות גם עם נתונים יותר גבוהים אך לא יותר נמוכים.

 

במוסך מורשה תשלם על מצבר יקר יותר מאשר אצל המשווקים הישירים.

 

 

 

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

 

 

פורסם

אוקיי, תודה.

אפשר המלצה למשווק ישיר באזור ת"א של סוג המצבר שמתאים לסיאט איביזה 2012 (אחרי מתיחת הפנים)?

מה משך האחריות?

כמה זמן מצבר במצב תקין אמור להחזיק לצורך שמיעת מוזיקה כשהרכב אינו מונע?

ומה אגב עושים עם המצבר הישן?

פורסם (נערך)

יש הרבה יצרנים והרבה חנויות . לא חייבים וורטה ולא חייבים לקנות אצל חיים.

בגדול מחיר המצבר מטפס ככל שהאחריות מתארכת. אחריות מתחילה משנה ועד שנתיים .

יש מצברים של בוש , יש של וורטה יש של תוצרת הארץ ,יש של חברות סיניות , יש טורקיות בקיצור יש מבחר.

במצבר צריך מזל. תקנה את זה שמציע אחריות מקסימלית במחיר מינימלי שעדיין מתאים לרכב שלך. אחריות כוללת גם דף אחריות חתום ותחנות שירות .

לגבי חנויות : יש כאלה שתמורת ₪50 יבואו אליך הביתה וירכיבו לך. למשל איציק מצברים המקורי מקורי מראשל"צ. אבל יש באמת המון חנויות . תבחר אחת מומלצת.

בעלי חנויות יודעים בדרך כלל איזה מצבר מתאים לרכב שלך רק תגיד להם דגם רכב ושנת ייצור.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם אתה אוהב להאזין לרדיו עם מנוע דומם הייתי מציע לך לשקול מצבר AGM עם יכולת פריקה עמוקה יותר ממצבר חומצה ומתח התנעה גדול יותר (מצבר שגם מתאים לסטארט סטופ).

 

אצלי למשל החלפתי מצבר של שנפ 72 אמפר שעה למצבר של MUTLU 75 אמפר שעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

×
×
  • תוכן חדש...