Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו גרים ברמת גן, באיזור עם הכי פחות חנייה ביקום (לא בדקתי במאדים, אבל די בטוח שהטענה הזו אוחזת)

בכל מקרה, אני חוזר היום אחר הצהריים, אחרי שאספתי את הבן מהמועדונית, וממהר לאללה לאסוף את הילדה מהגן, והמקום היחידי שמצאתי "פנוי" ליד הבית, היה תפוס בחלקו ע"י (תשלימו כל תיאור שעולה על רוחכם, העיקר שיהיה שלילי!!!) שהחליט לחנות באלכסון ולתפוס 2 חניות.

( אם הנהג/ת של המאזדה cx5 הלבנה שחנה היום בסביבות 16:15 ברמת גן כמו בבון, קורא את הפוסט הזה, מראש מתנצל אם יקרה לך משהו בקרוב, לך תדע, אולי אלוהים הקשיב לי במקרה היום)

מילא זה היה בחניון ענק שריק בחציו, אבל זה במרכז העיר, מקום בו יש 45685 רכבים על כל מקום חניה (לא בדקתי את היחס מכוניות/חניות, אבל נדמה לפעמים, שזהו היחס +/-).

בכל מקרה, חבר שוטר אמר לי שאין משהו לא חוקי בחניה הזו (כחול לבן אם זה משנה), אלא רק חוסר התחשבות משווע, שאין משהו לעשות איתו.

בכל מקרה, מבאס, אבל אלו הם החיים, אולי יבוא יום, ויחנכו את האנשים פה בארץ, קצת דרך ארץ...

החדשות הטובות הן, שאמנם מצאתי חניה בקיבינמאט בסופו של דבר, אבל לפחות שרפתי כמה קלוריות מהריצה שדפקתי, כדי להספיק לילדה (עם ילד משתרך אחרי...)

בברכת מציאת חניה מהירה להבא,

אני [emoji4]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...