Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 קבריולט 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

אני ממש לקראת רכישה של אאודי A3 קבריולט בגרסה של ה2 ליטר.

ממש לפני שאני סוגר את העסקה, יש לי כמה שאלות שהייתי רוצה להעלות מול מביני עניין.

קודם כל הרכב כמעט ולא נמצא על הכביש, וגם קבריולט בכללי..יש סיבה לזה שאני צריך לדעת ? אני מניח שהוא סתם נדיר, אבל אולי יש משהו שצריך לקחת בחשבון שלוקחים קבריולט ? שמעתי דברים כמו חוסר נוחות בולט בנסיעה.

האם גג הבד משפיע על החום ברכב ? איזה עוד חסרונות הגג מביא איתו ?

איך האבזור של האודי בגרסת 2 ליטר, והאם יש איזה אבזור בסוכנות שהייתם ממלצים להוסיף ?

לאיזור צריכת דלק אמיתית לצפות ?

והייתי שמח לשמוע נקודות ודעות בכללי לגבי הרכב הספציפי הזה שאולי יפתחו לי מחשבות חדשות.

תודה רבה.

פורסם

אתה קונה את זה במסגרת המבצע?

אם כן ייתכן שאתה מפספס את מערכות הבטיחות האקטיביות שמגיעות עם הדגם, שכן נאמר לי שהן משודכות כרגע רק לגרסת ה-1.4.

בדוק את זה

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

למה אין הרבה קבריולט ? באמת במדינה שטופת שמש כמו שלנו זה היה אמור להיות יותר נפוץ. הסיבה שילוב של שמרנות, עלויות ועוד. במדינות מפותחות הקבריולטים פופולריים בהרבה אפילו שפחות שימושי שם.

לגבי חוסר נוחות - אין סיבה שיהיה פחות נוח מהמקבילה הרגילה (A3 רגילה). בכל אופן תעשה נסיעת מבחן יסודית להתרשם. אל תקנה רכב ברבע מליון, בפרט בתצורה שונה ממה שמוכר לך, ללא התרשמות מעשית.

חסרונות גג הבד - ראשית לא משפיע על החום ברכב יותר מברכב רגיל. אבל, אם חם הפשל את הגג. בשביל מה אתה קונה קבריולט אם תסע בו רק סגור? ואם חם בגג סגור - יש מזגן שאמור לעבוד היטב.

חסרונות אפשריים לגג - פתח לונדליזם. בדוק מראש עלויות ביטוח. בדוק כמה זמן אחריות יש למנגנון. תיקון גג קרוע/מקולקל ממש יקר. ביבואן גג בד חדש עולה בסביבות 25,000 ש"ח.

איבזורים - בדוק בסוכנות, השווה לדגמים מקבילים של A3, שקול מה נחוץ לך.

והערה כללית - שקול חלופות לא פחות טובות של מתחרים לפני החלטה סופית.

מהן המתחרות? מיני קופר 2.0 קבריולט ו - BMW 220.

פורסם

לגבי חסרונות לגג כבר ענו לך ואין לי מה להוסיף.

לגבי נוחות, אני אחזור על מה שכתבו כי זה באמת דורש הדגשה, אל תסתמך על שום דעה, פשוט לך תעשה נסיעת מבחן.

לגבי זה שאין הרבה בארץ, אני לא יודע למה אבל במידה ואתה לא מתכוון לעשות טריידאין על הרכב בבוא הזמן, זה שיקול כי אולי יהיה קשה יותר למכור אותו יד שניה.

לגבי אבזור, הכל תלוי בזמן שאתה מוכן לחכות ובכסף שאתה מוכן להשקיע. עקורנית יש מפרט סטנדרטי בארץ אבל אתה יכול לבצע הזמנה מיוחדת וזה יקח עד ארבעה חודשים ולקבל מה שאתה רוצה (כמובן כל עוד זה אבזור ששייך לשים בדגם הספציפי)

לגבי הנחות, ביום שישי בדיוק הסתיימו 3 ימי מכירות אגרסיביים.. אולי תוכל לשכנע אותם שיתנו לך את אותם מחירים אם תזדרז

אגב, הקבריולט לא קיים במנוע 1.4? איזה יתרון אתה מחפש במנוע 2.0?

פורסם
לגבי חסרונות לגג כבר ענו לך ואין לי מה להוסיף.

לגבי נוחות, אני אחזור על מה שכתבו כי זה באמת דורש הדגשה, אל תסתמך על שום דעה, פשוט לך תעשה נסיעת מבחן.

לגבי זה שאין הרבה בארץ, אני לא יודע למה אבל במידה ואתה לא מתכוון לעשות טריידאין על הרכב בבוא הזמן, זה שיקול כי אולי יהיה קשה יותר למכור אותו יד שניה.

לגבי אבזור, הכל תלוי בזמן שאתה מוכן לחכות ובכסף שאתה מוכן להשקיע. עקורנית יש מפרט סטנדרטי בארץ אבל אתה יכול לבצע הזמנה מיוחדת וזה יקח עד ארבעה חודשים ולקבל מה שאתה רוצה (כמובן כל עוד זה אבזור ששייך לשים בדגם הספציפי)

לגבי הנחות, ביום שישי בדיוק הסתיימו 3 ימי מכירות אגרסיביים.. אולי תוכל לשכנע אותם שיתנו לך את אותם מחירים אם תזדרז

אגב, הקבריולט לא קיים במנוע 1.4? איזה יתרון אתה מחפש במנוע 2.0?

קיבלתי מחיר יותר טוב ממה שהם מציעים בשוטף או במבצע, הייתי שם בימי המבצע ושריינתי את הרכב.

ההבדל במנועים מבחינתי או בעיקר בגלל האבזור שמגיע במנוע הגדול יותר, אני נוסע על 1.4 טורבו כבר שנתיים ומרוצה זה נטו האבזור.

לצערי הבנתי שהזמנת מיוחדת לוקחת חצי שנה וזה קצת הרבה לדעתי.

אין נסיעות מבחן על הדגם בארץ (לא קיים) קצת מעצבן ומאכזב אבל מה A3 נהנתי.

חסרונות אפשריים לגג - פתח לונדליזם. בדוק מראש עלויות ביטוח. בדוק כמה זמן אחריות יש למנגנון. תיקון גג קרוע/מקולקל ממש יקר. ביבואן גג בד חדש עולה בסביבות 25,000 ש"ח.

איבזורים - בדוק בסוכנות, השווה לדגמים מקבילים של A3, שקול מה נחוץ לך.

והערה כללית - שקול חלופות לא פחות טובות של מתחרים לפני החלטה סופית.

מהן המתחרות? מיני קופר 2.0 קבריולט ו - BMW 220.

מחיר טוב לביטוח, וואלה 25 אלף זה המון תודה שהארת את דעתי.

מיני קופר אני פחות אוהב, הב.מ.וו (חדש) לא בתקציב.

בכללי יש לכם השגות על הרכב הספציפי הזה ? (A3 קבריו 2.0 ליטר).

תודה לכולם

פורסם

מאוד מעצבן שהקבריולה פחות מאובזר מ A3 הרגילה. איפה תאורת לד, הנעה ללא מפתח+מפתח חכם, חשמל בכסא, גלגלי 18?

ב A3 רגילה כל זה קיים.

כאן אתה משלם 50 אלף יותר ומקבל גג נפתח אבל מוותר על חלק מהאבזור וגם הרכב קצת פחות דינאמי (מנגנון של הגג שוקל הרבה).

שלא נדבר על מחירי הביטוח.

כנראה בגלל כל הסיבות הללו קבריולה פחות פופולארי בארץ. רק לאוהבי הז'אנר.

ואני גם לא מסכים אם זה שבמדינה שוטפת שמש קבריולה זה נוח, אני לדוגמא לא מסוגל לנסוע יותר משתי דקות עם חלון גג פתוח בארץ כי השמש מתחילה להציק. לעומת זאת נהגתי בקבריולה בקיץ באירופה במשך יותר משבוע והייתי קבוע עם גג פתוח.

פורסם

מסכים לגמרי לגבי השימושיות של קבריולה בארץ, מנסיון פה ובחו״ל.

השימושיות פה מוגבלת ביותר.

פורסם

עבורי רכב פתוח בארץ מתאים דוקא לחורף.

מניח שצריכת הדלק לא תהיה משמעותית רבה יותר מכל A3.

בכל מקרה זה לא רכב למי שמחפש חסכון

• תוכן חדש...