Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוחר רכב בקארספורום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רגילים לרטון על תופעת הסוחרים הסמויים ביד 2, שלא זו בלבד שאינם מפרסמים בזירה הייעודית לסוחרים, אלא אף מעיזים פנים בטלפון ומכחישים את היותם סוחרים, עד שאתה מגלה זאת לבד - על פי רוב אחרי נסיעה מתישה לפגוש הברנש.

בכל רגע נתון יש כמה שרשורים כאלה פה בפורום עם סיפורים מסמרי שיער יותר או פחות.

לצערי, אני מעריך שהתופעה הגיעה גם לפורום הנכבד הזה.

יש לכל הפחות יוזר אחד שפעיל אך ורק בפורום המכירה, ומקומם אותי בעיקר שהוא מסגנן את מודעותיו בגוף ראשון ("בבעלותי x שנים"...)

ברי לי שיש כאלה שמפרסמים מודעות עבור חברים וכד', או שאכן מוכרים את במקביל מס' מכוניות שאכן בבעלותם, אך הרגשתי היא שאין זה המקרה המדובר.

הצעתי: לחייב גילוי נאות כחלק מכללי הפורום, או אולי אפילו ליצור זירת סוחרים, וסוחר שייתפס מפרסם בזירה הרגילה יושעה מהפורום.

דעתכם?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין פה מקום ל"דעה", אין בקארספורום מקום לסוחרים פרטיים שאינם מזוהים ככאלה ואנו מאוד מקפידים על כך.

אם אדם ספציפי חשוד בעיניך כסוחר ועף לנו מתחת לרדא"ר, גלה במי מדובר ויטופל בהתאם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם קיים גילוי נאות, אין צורך בזירה נוספת.

אני בעד חיוב הזדהות, והרחקה לצמיתות במקרה של תפיסה על חם/ מעבר על החוק.

עריכה : בגירה הקדים אותי, אם כך אז עוד יותר טוב אפילו :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אם יש משהו שאני לא מתרגל אליו, זה זריקת אמירות בעלמא, תוך יצירת מסתורין ודרמה...

אם יש מישהו שחשוד כסוחר, אפשר לדווח עליו, אם עם מנגנון הדיווח (שלט המשולש עם סימן הקריאה) ואם במסר למנהל הפורום הרלוונטי. בכל מקרה גורמים מסחריים נחסמים או מוסדרים, כי זה אינטרס משותף של הנהלת האתר והקהילה.

אין פה שומדבר חדש, זה קורה מידי פעם.

אז אפשר לסגור את הדלת הפתוחה שנפרצה, להוריד את מפלס הדרמה, ופשוט לדווח אם חושדים.

סה-טו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראשית, הדבר האחרון שמעניין אותי זה אמירות בעלמא או יצירת מסתורין.

יש לי כמה דברים יותר חשובים בחיים.

לגופו של עניין, כתבתי בכוונה בפורום ולא בה''פ למנהלים, כי רציתי להעלות לדיון את הרעיון של זיקה נפרדת לסוחרים.

ואגב, כבר שלחתי לבגירה את שם היוזר שנחשד בעיני. אבל כאמור, לא הוא היה המטרה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אז אמרתי, התפרצת לדלת פתוחה.

אני מפנה אותך לכללי הפורום:

1. פרסום ופעילות מסחרית כלשהי בפורום, רק לאחר פנייה להנהלת הפורומים, כולל פרסום באזור החתימה (או כל שדה אחר בפרופיל, כולל שם המשתמש), פנייה במסרים לחברים, המלצה על עסק שהנכם קשורים אליו וכו'. חסכו לכם ולעסק שלכם אי נעימות ופנו להנהלת האתר להסדרת פעילותכם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא צריך לשלוח שום שמות לאף אחד.

ראית מודעה ואתה חושב/יודע שהיא של "סוחר סמוי" דווח על ההודעה בכפתור המיועד לכך וספר לנו למה את חושב שהוא סוחר, ואנחנו כבר נבדוק, ונטפל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...