Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעונין לזרוק את הספפה הישנה שהוצאה בזמנו החוצה וניראית עכשיו כמו הצרות שלי, ולרכוש משהו תואם או בכלל ערכת ישיבה (שולחן נמוך וכסאות). האם יש לכם המלצות ל"מיטת רביצה" או משהו בסגנון, עשוי חומר פלסטי שלא דורש טיפול, שלא יתפגר בשמש שלנו ובגשם של החורף? את הריפודים נכניס כמובן לפני החורף פנימה.

במרכז, לא יקר מדי ועדיפות למשהו בהרכבה עצמית בכדי לחסוך הוצאות.

תודות.

פורסם

נצל"ש,

יש איזה כיסוי שעמיד לפיגעי מזג אויר ושניתן לשים אותו על ספה שכזו שניראת כמו החיים שלי אבל הייתי שמח להמשיך להשתמש בה?

יום טוב גם לך

פורסם

כל דבר מתבלה בשמש, יש עמידים יותר ויש פחות.

יש פופים לשימוש חוץ בחברת אברסט.

לגבי כיסוי לספות, ניתן להזמין לפי מידה בגנים ושושנים אך ורק בסניף הראשי שברמת השרון, אפשר להזמין גם טלפונית בלי לגשת לסניף ושהם ישלחו את זה לסניף הקרוב לביתכם.

שנה שעברה עלו לי 700 שח כיסויים ל2 ספות באורך כולל 5 ומשהו מטר לפי מידה של כל ספה, מהחומר היקר יותר שיש עליו אחריות ל5 שנים, החיסרון שהוא לבן ורואים עליו לכלוך, יש שקוף משובץ או אפור שהם זולים יותר בחצי מחיר בערך ואחריות לשנה (לא זוכר את שמות החומרים)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
פות"ש, מה עם כמה משטחים ובנייה עצמית של פינת זולה?

חשבתי כבר על זה, אבל במצבי הנוכחי ממש אין לי פנאי לזה, מה גם שאני לא רוצה עץ, שלעניות דעתי כן ידרוש תחזוקה.

• תוכן חדש...