Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יבוא רפידות בלם


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם עדיין צריך אישור יבוא עבור רפידות בלם? מה קורה אם מישהו מייבא רפידות זהות לכאלו שנמכרות בארץ, עדיין צריך אישור ייבוא? אם צריך אישור ייבוא, למה בעצם שהיבואן ינפק אישור כזה?! הרי זה מנוגד לאינטרס שלו.

פורסם

היבואן רוצה לעשות עליך קופה , לכן אם אתה מזמין מ-EBAY שאל את המוכר אם הוא יכול להצהיר על החבילה כ"חלק פלסטיק" או משהו אחר כדי שלא יסווגו את זה כחלק לרכב ויצטרך בדיקת מכס.

עשיתי זאת מספר פעמים ללא שום בעיה גם חלקים בטיחותיים. כמו חגורות ותופסנים לחגורות בטיחות ייבאתי כך לארץ ללא שום בעיה מול המכס או מול משרד התחבורה.

פורסם
מה ההבדל מחירים ששווה לך לקחת את הסיכון?

 

תלוי ביצרן. למשל סט דסקיות קדמי של ferodo עולה בארץ 470 שקל לעומת כ 44 פאונד באמזון. זה יותר מפי 2.

אגב, יש למישהו המלצות על יצרן דסקיות טוב? מה ההבדל באיכות בין היצרנים השונים? (יש לי קיה קרניבל).

פורסם

הזמנתי רפידות לאופנוע, על החבילה היה רשום במפורש Brake Pads, החבילה חיכתה לי בתיבת הדואר בלי שום עיכובים.

 

הוזמן מאיביי אנגליה.

פורסם

יש לי קיה קרניבל. אין בעיה להשיג רפידות, פשוט עד היום עשיתי את כל הטיפולים במוסך יבואן. אחרי הביקור האחרון במוסך החלטתי שלא סומך יותר על המוסך וקונה את החלקים בעצמי, מרכיב מה שאני יכול לבד והשאר הולך למוסך רגיל (מורשה משרד התחבורה) ,נותן לו החלקים ומבקש שירכיב. לאחר שהבנתי כמה פערי המחיר בנוגע לחלקי חילוף גדולים אז החלטתי שמה שאפשר לקנות בחול - שם אקנה. לאור כמויות הרכבים שעולות כל שנה על הכביש בישראל, אני מבין שאין שום סיכוי בעולם שמחירי המוסכים או החלקים הנמכרים בישראל יירדו, לכן, אם אין אני לי - מי לי?!

 

על איזה רכב מדובר שאתה מחפש רפידות?
פורסם
יש לי קיה קרניבל. אין בעיה להשיג רפידות, פשוט עד היום עשיתי את כל הטיפולים במוסך יבואן. אחרי הביקור האחרון במוסך החלטתי שלא סומך יותר על המוסך וקונה את החלקים בעצמי, מרכיב מה שאני יכול לבד והשאר הולך למוסך רגיל (מורשה משרד התחבורה) ,נותן לו החלקים ומבקש שירכיב. לאחר שהבנתי כמה פערי המחיר בנוגע לחלקי חילוף גדולים אז החלטתי שמה שאפשר לקנות בחול - שם אקנה. לאור כמויות הרכבים שעולות כל שנה על הכביש בישראל, אני מבין שאין שום סיכוי בעולם שמחירי המוסכים או החלקים הנמכרים בישראל יירדו, לכן, אם אין אני לי - מי לי?! תבדוק ביונדאי שופ .
×
×
  • תוכן חדש...