Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום טיפול שישי.הרכב עם 72.500 ק"מ . לעשות כל מה שמצויין בספר הרכב ?.

חלפים שיזמין (מקורי)

1. שמן מנוע+ פילטר .

2. מצתים .

3.מסנן אוויר

4.נוזל בלמים

5. מסנן מזגן

6. נאמר לי בטסט שצריך להחליף תושבי בולם זעזועים קדמי .אז נזמין גם .

חוץ מזה.. יש משהו שרצוי לתת לו דגש בבדיקה ?

מה עם מסנן דלק (אף פעם לא הוחלף) . להחליף?

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

מה רשום לגבי מסנן דלק בספר רכב. מה עם נוזל בלמים מתי רשום להחליף ?

ומן הסתם לעשות כל מה שכתוב בספר רכב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

על המסנן בכללי כתוב שלא מחליפים. אולי רק במקרים קיצוניים. נוזל בלמים כל טיפול שני. עברתי על הטבלה וכל מה שכתבתי בהודעה הראשונה זה מה שכתוב. נוזל בלמים אני גם החךה מלאה עושה ולא חלקי. ככה אמרו לי בעבר.וכך ינהג היום. זהו.

פורסם

אז אני אישית לא הייתי מחליף את המסנן דלק במצבך. אבל כן לא הייתי מוותר על מה שכן רשום להחליף.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

למרות הק"מ שהרכב עבר, מדובר בטיפול 90,000 או 6 שנים ולכן ממליץ על החלפת מסנן דלק על אף היותו יקר יחסית וגם על החלפה חלקית של שמן גיר,העומד בתקן SP-3 מיצובישי/יונדאי /שמן גיר אחר סינתטי העומד במפרט התקן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
למרות הק"מ שהרכב עבר, מדובר בטיפול 90,000 או 6 שנים ולכן ממליץ על החלפת מסנן דלק על אף היותו יקר יחסית וגם על החלפה חלקית של שמן גיר,העומד בתקן SP-3 מיצובישי/יונדאי /שמן גיר אחר סינתטי העומד במפרט התקן.

למה ממליץ על החלפת מסנן דלק ? אם היצרן לא ציין זאת? . ושמן גיר הוחלף בטיפול הקודם (חמישי.לפני שנה)

פורסם

אתה בטוח שבספר רכב לא רשום להחליף מסנן דלק?!

גם לי היתה יונדאי חדשה פעם ושם היה רשום להחליף מסנן דלק כל תקופה. מה, היונדאי i20 היא רכב מסוג חדש?! סופרקאר?! זה לא הגיוני לחלוטין.

פורסם

בדקתי בספר רכב של יונדאי ואכן אתה צודק. כתוב שם בפירוש שמסנן דלק הוא פריט ללא אחזקה (למעט בדיקה). לא יודע איך זה. ליונדאי פתרונים.

• תוכן חדש...