Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורולה 2011 דלת תא כפפות עליונה עם שריטות ניסיתי לטשטש אך לא עזר האם ניתן לתקן או שאצטרך להחליף את הדלת הזו במידה וזה אפשרי ? במידה ואחליף אנסה להשיג מפירוק השאלה היא עד כמה מסובך יהיה להחליפה ?

0c5049ceb30b49bcfa0a5fe2d266b5d8.jpg8741993795dcee945bf1ca7115941377.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ככה קיבלתי את הרכב כשקניתי אותו

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

גם לי יש סוג של שריטה כזאת אבל באזור של הידית פתיחה ולא ממש שמים לב לזה, לדעתי תנסה להשיג אחד מפירוק, או שתחכה לתשובות מחברי הפורום.

פורסם

אני מקווה שזה לא פרוייקט לפרק אותה שאני אצטרך לפרק חצי רכב בגלל זה..

פורסם

נסה לחמם את האזור עם פן\ אקדח חום, ראיתי את השיטה הזו מיושמת על חלקי פלסטיק חיצוניים ולאחר החימום הפלסטיק חזר להיות שחור לעומת המראה הלבן והדהוי שהיה לו מקודם.

בתנועות מעגליות סביב האזור עד שפלסטיק יתחמם ותתחיל לראות שינוי.

פורסם

לא יודע אם תוכל לטשטש או להעלים את השריטה, אבל להחליף את המגירה אפשרי בהחלט, אי אפשר להחליף רק את הדלת, רק את כל המגירה העליונה, זה פירוק בדיוק של 5 דקות מניסיון. אך לא הייתי מחליף מגירה שלמה בגלל שריטה קטנה...

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

לא יודע אם אקדח חום יעזור כאן, נראה שהפלסטיקה בעלת מרקם והחימום עלולה לפגוע בטקסטורה.

אם שתשלים עם המצב או שתקנה אחד מפירוק, יש גם לא מעט כאלה באייבי שניתן להזמין. לא מכיר את הרכב הספציפי אבל החלפת תא כפפות היא דבר דיי פשוט.

פורסם

מדבקה שאני מנסה להוריד והיא ממש קשה ומתקלפת לפירורים איזה חומר להשתמש או פן יכול לעזור ?30967d0e1d8736cb28a0c9499273907a.jpg

פורסם

בסוף הצלחתי עם הציפורן אמנם לקח זמן אבל כמו חדש ;)8cacfba3441f0a294c5da873f71d62bf.jpg

פורסם

יש שיטה שאפשר להשתמש בפן חום תעשייתי.

מחממים את האזור והוא עושה "בלנד" לפלסטיק.

השיטה לא אמורה לפגוע במרקם ואפילו לחזק את צבע הפלסטיק לצבעו המקורי.

כאן תוכל לראות סרטון לגבי זה:

שווה נסיון, אני אישית ניסיתי את זה כמה פעמים וזה עבד לי פעמיים מתוך שלוש פעמים.

רק המלצה,אם אתה מנסה, תנסה קודם על נקודה נסתרת (הלמטה של הדשבורד, או הצד איפה שהדלת מסתירה)

חשוב להשתמש בפן תעשייתי ולא ביתי של נשים כי הוא לא חזק מספיק, אם אין לך שווה נסיון, או להשאיל ממישהו.

מאיפה אתה?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...