Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד חודש מאי עלי להחליט איזה מהמלונות האלו ואני והחברה נלך בתחילת חודש ספטמבר.

אנחנו זוג צעיר והנופש יהיה שבוע שלם, מיום ראשון עד יום חמישי כולל.

המטרה היא לנצל את החופשה עד כמה שאפשר אם כבר הולכים למלון כזה, לא מתכוונים ללכת למסיבות\פאבים אז זה פחות קריטי, מה שכן דיי חשוב שיהיו אטרקציות מסביב. אני מאמין שהספא בתוך המלון יהיה יקר באופן מחריד אז עדיף שיהיה מקום לעשות בו ספא בקרבת מקום, נגיד עד שעה נסיעה..

שיהיה טרקטורונים או רכיבה על סוסים.. דברים בסגנון.

מה שכן מבחינת יערות הכרמל אני לא דואג, יש מסביב המון דברים לעשות אבל הבנתי שבראשית לוקח אותו מבחינת המלון עצמו אבל מסביב חוץ ממדבר אין כלום.

בנוגע לגורדוניה הבנתי שזה מלון סוויטות ומכיל בתוכו סה"כ 16 חדרים, מה שמטריד אותו שהוא ממוקם בירושלים ואין לי מושג מה האווירה שם, או מה תיהיה האווירה בדרך לאטרקציות שארצה ללכת והיכן הן ממוקמות.

מלון נוסף שנמצא על הפרק הוא מלון כרמים בירושלים, גם פה אין לי כל כך מידע עליו או מסביבו.

בקיצור, אשמח לכל ייעוץ שיעזור לי להגיע להחלטה, תודה :)

פורסם

בראשית כמלון הרבה יותר טוב מכרמים ויערות הכרמל.

אני לא בטוח מה יש לעשות בסביבה המיידית, וכנראה שבנסיעה קצרה יחסית תמצא יותר אטרקציות גם ליד כרמים וגם ליד יערות הכרמל.

כרמים נמצא כרבע שעה - עשרים דקות (אם יוצאים אחרי הפקקים) ממרכז ירושלים. לדעתי יש בהחלט מה לעשות שבוע בירושלים והסביבה, אבל מניח שזה נורא תלוי בסוגי האטרקציות שמחפשים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האטרקציות שאני מחפש הן פשוטות כפי שציינתי, רכיבת על סוסים טרקטורונים וכו. אני אוהב אחרי הארוחות במלון לצאת לטייל קצת מסביב למלון, ביערות הכרמל ושאר המלונות אני יודע שזה יתאפשר בכייף אבל לא יודע מה בנוגע לבראשית..

מה שכן 70% מההחלטה קשורה לאיך המלון עצמו, מבחינת חדרים אוכל שירות ותוכן בתוך המלון.

פורסם

בראשית מלון ברמה גבוה. חדרים מעוצבים בטוב טעם,אווירה טובה, נופים מהממים

אוכל משובח מוגש אה-לה- קארט (הכנה לפי הזמנה במקום) למרות שהפרודוקטים איכותיים הם לא תמיד

יקלעו לטעמך כי רוב הרטבים מתוקים. כנ"ל מזנון סלטים, עשיר, אבל על טהרת המתוק.

עדיין מדובר על איכות מזון ברמת מסעדה. (טיפ,אפשר להזמין כמה מנות: למשל מוסר ים בתור מנה ראשונה ולאחר מכן משהו על האש)

אטרקציות לדעתי לא חסרים באזור למי שמחפש שקט ונופים? זה המקום.

יערות הכרמל דומה פחות או יותר - אבל שם יש יותר אפשריות/אטרקציות בגלל מיקום המלון.

כרמים מלון מצוין מכל הבחינות -שירות,חדרים ואוכל טוב שבחלקו מוגש מול האורח.

שים לב שהמחירים במלון בראשית מאוד יקרים. בסופו של דבר לדעתי לא תתחרט על שום בחירה.

פורסם

גורדוניה ברמה גבוהה מאוד. בריכה מחוממת לכל סוויטה, ולאונג׳ שפתוח 24 שעות. נמצא שניה וחצי ממלון כרמים ומבחינת נגישות, מצויין לכל כיוון. בראשית עם נוף מטורף אבל נראה שיותר מיומיים אין מה לעשות שם.

פורסם

בוקסר - שלושת המלונות יעלו לי מחיר ממש נמוך.

לא כל כך הבנתי את הקטע של הארוחות בבראשית, אני מזמין את המנות שאני רוצה מראש? אשמח להסבר נוסף

מה זה לאונג'?

פורסם

במחיר הזה לא עדיף לטוס למקום יותר יפה בחו"ל שיתן תמורה יותר טובה למחיר הגבוה שאתה עומד לשלם?

אתה יכול לקחת צימר ביער השחור בגרמניה, או ללכת לבלגיה, הולנד, נורווגיה. תבחר את מה שתמצא את הטיסה הזולה ביותר, הנופים יהיו יותר יפים והתמורה לכסף הרבה יותר גבוהה

פורסם

הייתי בבראשית (פעמיים), לא הייתי בשאר המלונות אבל אני יכול להמליץ בחום על בראשית, הייתי חוזר לשם שוב ושוב על אף המחיר הגבוהה. בהחלט יש הרגשה של ניתוק ולא כ״כ שאתה בחופשה בארץ בגלל האופן שבו החדרים בנויים, ושזה לא מלון גדול ועמוס אתה מרגיש בהחלט שיש לך מרחב להנות משקט, אוכל טוב, קצת זמן בבריכה ולא הרבה מעבר.

פורסם

גם ביערות הכרמל הרגשה של ניתוק, אני לא בטוח שהכל יהיה שם ירוק ומלבב בספטמבר (סוף הקיץ) כמו עכשיו אבל זה עדיין מקום מאוד יפה. המלון ברמה גבוהה ויש מה לעשות בו, ובמרחק נסיעה קצר יש לך את האטרקציות האזוריות בעין הוד, דליית אל כרמל ועוספיה, ומקומות נוספים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא כל כך הבנתי את הקטע של הארוחות בבראשית, אני מזמין את המנות שאני רוצה מראש? אשמח להסבר נוסף

יש תפריט קבוע שממנו אתה מזמין מנות שעושים אותן על המקום. נסה את אחת המנות הטובות שם:

"דג מוסר ים מטוגן על מחבט. מוגש על קרם ארטישוק ירושלמי, ירקות מוקפצים: עגבניות חלוטות,ארטישוק וצלפים,מעט קרם עגבניות מסביב+ שמן ירוק בלווי שומר קונפי".

גם הסלמון מנה מצוינת עשויה עם מירין בשילוב סויה קיקומן. (שילוב נפלא)

• תוכן חדש...