Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זוג אחד בשכונה שלי מוכר את הרכב הנ"ל במחיר מחירון (כ-16,000 ש"ח). אומרים שהאוטו שמור מאוד, מטופל רק במוסך מורשה. הוא ניראה שמור מאוד. השאלה מה החולשות של האוטו הזה?

אני זקוק לו נטו בשביל נסיעות קצרות לעבודה והביתה (כ-20 ק"מ ביום סה"כ).

יש לי סוזוקי בלנו 1998 שאני מחפש להחליף. אין לי בעיות מיוחדות איתו אבל עוד מעט אצטרך לעשות טסט פעמיים בשנה וזה לא מתאים לי.

תודה.

פורסם (נערך)

1.6 אוטומט?

בעיקרון רכב כיפי לנהיגה וזריז.

גיר ה-AL4 הידוע, צריך לבדוק בנסיעה אם ההילוכים עוברים בלי מכות, לראות בהיסטוריית הטיפולים, אם החליפו לו שמן פעם בשנתיים שלוש זה טוב, מאריך את חיי הגיר. כמו כן לבדוק מתי החליפו טיימינג פעם אחרונה.

מזגן קירור חימום לבדוק שעובד. כל החיוויים בלוח שעונים לבדוק שעובדים מדויק, זו אחת המחלות של ה-206.

מנוע-בדוק חזותית שאין נזילות\הזעות.

היסטוריית טיפולים לעבור בפרוטרוט, לראות שאין משהו חריג או הזוי, ושטיפולים בזמן וכו..

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בתור אחד שיש לו אחת כזאת

על הנייר נשמע טוב, מנוע 1.6?1.4? ידני?אוטומט?

תבדוק שרדיאטור חימום פנימי לא נוזל, מדחס מזגן שעובד כמו שצריך, ותבדוק שידית איתות COM2000 עובדת טוב

חוץ מזה יש לך גם מחלה של ריפוד גג, והזעה של אטם מכסה שסטומים שצריך החלפה, שולשים וכו..

יש לרכב הזה הרבה מחלות אבל אם טפלו בו כמו שצריך הוא יביא לך שקט ונוחות טובה.

PEUGEOT 206XS

פורסם

מניסיון אישי - שביעות רצון מלאה,

מפיג'ו 206 XT מנוע 1.4 גיר אוט'

שנתון 2006 עם כ- 81,000 ק"מ.

לדעתי הרכב מתאים לצרכיך.

ממליץ לבצע בדיקה לפני קנייה במכון בדיקות רכב

וקבלת חוות דעת לגבי הממצאים ממוסך מתמחה בפיג'ו.

פורסם
1.6 אוטומט?

בעיקרון רכב כיפי לנהיגה וזריז.

גיר ה-AL4 הידוע, צריך לבדוק בנסיעה אם ההילוכים עוברים בלי מכות, לראות בהיסטוריית הטיפולים, אם החליפו לו שמן פעם בשנתיים שלוש זה טוב, מאריך את חיי הגיר. כמו כן לבדוק מתי החליפו טיימינג פעם אחרונה.

מזגן קירור חימום לבדוק שעובד. כל החיוויים בלוח שעונים לבדוק שעובדים מדויק, זו אחת המחלות של ה-206.

מנוע-בדוק חזותית שאין נזילות\הזעות.

היסטוריית טיפולים לעבור בפרוטרוט, לראות שאין משהו חריג או הזוי, ושטיפולים בזמן וכו..

כן זה גרסת 1.6 אוטומט. אני אבדוק את היסטוריית הטיפולים וכמובן בדיקה במכון לפני קנייה. תודה!

פורסם
כן זה גרסת 1.6 אוטומט. אני אבדוק את היסטוריית הטיפולים וכמובן בדיקה במכון לפני קנייה. תודה!

לא לוותר על בדיקה במכון גירים למה הגיר הזה ידוע לשמצה

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...