Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים בפועל נמוכים משמעותית. מחיר לפיקנטו יד 2 מליסינג 0 קילומטר, בת 3 - הוא סביבות 35K.

אם אתה חושב שמישהו עם 40K מזומן (שזה מחיר אופטימי עד מאוד עבור הרכב הנ"ל) הולך לקנות את הרכב שלך, אתה טועה - הוא יקנה חדש.

אתה נשאר רק עם אלה שלא לוקחים הלוואות בכלל (מעטים). אתה נשאר עם אלו שרוצים רכב עם הצבע הספציפי שלך (כי אין לך מבחר צבעים. אתה נשאר עם אלה שלא איכפת להם מאחריות נוספת (כי אתה לא מציע כזו, חברות הליסינג כן).

אז אחרי שנשארת עם אלה בלבד - איך אתה הולך לפתות אותם, שלא ילכו בכ"ז לחברות הליסינג, לקנות רכב זהה לחלוטין לשלך?

נשאר לך רק מחיר...לחתוך ובגדול.

רוצה להתחדש כל 3 שנים ברכב אחר? תיקח עסקה של ליסינג לפרטיים. תשלם סכום קבוע כל חודש, בסוף תחזיר את הרכב וקח חדש.

פורסם
היי

ראיתי פה הרבה אנשים שרושים שלא כדאי לקחת עיסקאות מימון מחברות הליסינג עקב ירידת ערך וכו׳.. ואת האמת אני לא ממש מצליח להבין למה.

אני עומד לפני רכישה של רכב ראשון וחשוב לי לשמוע פה את דעת המומחים (:

ראיתי למשל את הדיל הבא:

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1405

ללא מקדמה, עמלת הקמה של כ 700 שקלים.

תשלום חודשי של 1,062 ש״ח למשך 36 חודשים כשבסופם 33,484 זה מה שנשאר ויש באפשרותי למכור את הרכב.

הסתכלתי על מחירים של פיקנטו בנות 3 או 4 ואפילו 5 שנים.

המחיר של פיקנטו בעוד 3 שנים ינוע בסביבות 45,000-57,000 שקל.

ואם נשאר לי להשלים רק עוד 33,484 יוצא שאני יכול למכור את הרכב, לכסות את הבלון שנשאר מההלוואה + נשאר לי כסף למקדמה של רכב אחר.

מדוע לא ללכת על עיסקה כזו ?

אודה לעזרתכם (:

תודה8)

אם אין לך את הסכום המלא לרכישת הרכב , עדיף לדעתי לקחת הלוואה בבנק , בריבית טובה ( פריים +- רבע אחוז) , לחמש שנים, ולא להיות תלוי באף גורם מממן חיצוני. ככה אין לך את הלחץ של למכור את הרכב ולהחזיר את הריבית אחרי 3 שנים.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם
מאיפה הנתונים האלה ? איפה קונים רכב בן 3 0 ק''מ ?

הכוונה הייתה לרכוש רכב שבמקור היה רכב 0 ק"מ.

איך מוצאים כאלה? פשוט! עושים חיפוש על שנתון 2014, ודואגים לסנן רכבים שהם יד 2 ומעלה.

אתה תתפלא לגלות כמה רכבים שהם כבר יד 3 אפשר למצוא ככה - ואנשים מאוד נרתעים מהם (כי אתה תהייה יד 4 על רכב בן 3) - והמחיר הוא בהתאם.

בסופו של דבר פחות מעניין כמה בעלים היו רכבים, יותר מעניין המצב הכללי שלו - ומי שמוכן להתפשר על רכבים מהסוג הזה, יכול לחסוך לעצמו לא מעט כסף.

פורסם

העסקות האלה הן פתיונות, אבל הרבה פחות מוצלחות מכפי שנראה במודעות:

1. עלות החזקת הרכב היא הרבה יותר מההחזר החודשי- עליך לבטח אותו (לשביעות רצון המלווה), עליך לחסוך להשלמת ה"בלון" (ראה בהמשך), עליך לחסוך לצורך החלפת הרכב בעוד מספר שנים (ירידת הערך), וכמובן עלויות שוטפות - דלק, טיפולים, רישוי, תיקונים ושאר ירקות.

2. קרוב לודאי שהתשלום האחרון לו תדרש בסיום העסקה (וכנגזר מכך הזיכוי שתקבל תמורת הרכב בעסקה חדשה באותה סוכנות) יהיה גבוה מהמוצג לך כעת. הרכב יעבור בדיקת שמאי מטעם החברה כמבצעת את העסקה, כמובן שהוא יחייב אותך בכל פיצ'יבקע. וכידוע, בישראל רכב בן 3, גם אם לא היה מעורב בתאונה משמעותית, תמיד יספוג כל מיני מכות קטנות שתיקונן יצטבר לכמה אלפי ש"ח. היה לי הסיפור הזה לפני 3-4 שנים כאשר אשתי החזירה רכב ליסינג, חייבו אותנו באיזה 2000 ש"ח תמורת כל מיני נזקים שמרביתם מונפצים, ולך תוכיח שאין לך אחות. ואננו יצאנו מהעניין בזול.

3. החברות הללו נוהגות להלוות בעקר ללווים פחות "טובים", כלומר עם סיכון מוגבר לאי פרעון ההלואה. זה מתבטא בריביות גבוהות ותנאים פחות טובים. לך לבנק בו אתה מנהל את חשבונך, ובדוק את התנאים שתוכל לקבל בהלואה לרכישת רכב. אם התנאים אינם טובים (לדעתי רבית מעל P+0.5, שגם היא לא נמוכה) ראה זאת כרמז דק כפיל שכדאי לך לעצור ולחשב כיוון מחדש - אולי לרכוש רכב יותר זול\משומש, ואולי להמשיך להתנייד בתח"צ וברכב של אבא\אמא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדרישה בשיעבוד רכב זה לבטח אותו בביטוח מקיף, ואז להתקין מיגון לשביעות רצון המבטח.

אגב אין בזה היגיון של ממש - כשביטחתי מונדאו בת עשר (אם הגנב יחזור עם זה לכפר, המשפחה תזרוק אותו מהבית מרוב בושה), דרשו ממני אישור על התקנת קודן, כשביטחתי קורולה בת 3 (רכב שעל פניו אמור להיות גניב יותר), לא דרשו ממני כלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...