Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל וזה באמת אבל גדול מלדעת שרנו מייצרים משהו מיוחד ולזכור את המכוניות המיוחדות שלהם טוב טוב ועד ללקנות אותן המרחק הוא אסטרונומי!!

יש פה מישהו שהיה מעדיף את העיצוב של הוול סאטיס על פני המאזדה 6 או מונדיאו?? או סדרה 3 או 5 לא סגור על נגד מי היא מתחרה. אבל הנקודה ברורה שהעיצוב שלה מיוחד וחלוצי אבל השאלה הגדולה היא האם להיות אוואנגרד זה רווחי?? האם החלוציות של רנו תביא לסופה? או שמה תקח את כולם איתה ביחד לעתיד??

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תקראו ותראו, שווה !

http://www.netcar.co.il/news/newsca.asp?i=129

וכאן יש סקירה על כל הדגמים שיופיעו בתערוכת פאריז.

http://www.netcar.co.il/news/paris2002.asp

מכאן אני שולח גם מזל טוב לרוני, היום האתר שלו חוגג שש שנים, ללא ספק המקום הכי מקצועי והכי עשיר (בידע) ברשת.

פורסם

מי שמשקיע כול הרבה ביופי...זה רק בגלל שאין לו אופי...

(בגלל זה האימפרזה כ"כ מכוערת?)

ושימו לב שאני מתייחס למגאן ולשתי אחיותיה המוזרות ואל-משו, ומשו-סטיס....

הקליאו שכוללת גם שתי גרסאות מעניינות במיוחד, לא מעוצבת שונה משאר ההעדר...

ואפשר לקרוא לעיצוב שלה, בדגמים היותר פשוטים ולא מוחצנים..משמעם...

פורסם
יש פה מישהו שהיה מעדיף את העיצוב של הוול סאטיס על פני המאזדה 6 או מונדיאו?? או סדרה 3 או 5 לא סגור על נגד מי היא מתחרה.

הוול סאטיס מתחרה בסדרה-5 ובגרסאות הקצה של ה3, האוונטיים ב3 קופה ובC-קלאס ספורט קופה, והכוונה היא להתחרות בגרמנים ("אכות") ע"י צרפתיות ("ייחוד", "מקוריות", לכאורה).

פורסם

המכוניות של רנו מכוערות. נקודה.

כן נועזות לא נועזות...מכוערות.

פיג'ו מייצרים מכוניות יפות, מרצדס, אלפא, אבל רנו סתם מעצבים כדי להיות שונים!

Owesnya.jpg

פורסם

אבל זה לא רק שונה - זה גם מאוד מיוחד... עתידני... מעורר השתאות...

מצטער שאני מכניס אותה אבל זו דוגמה מתאימה - האימפרזה החדשה פשוט מכוערת. אבל היא עדיין אנונימית וחסרת ייחוד. המגאן החדשה כל כך מיוחדת שפשוט אי אפשר להתעלם ממנה. אם תראה אותה ברחוב יכול מאוד להיות שתחשוב שהיא מכוערת - אבל אני בטוח שלא תפסיק להסתכל.

רוני, שחושב שהולסאטיס והאוונטיים מדהימות, ושהמגאן נופלת קצת בגלל התחת העקום מדי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא חושב ככה,

לכל דבר מתרגלים (מזכיר לי שראיתי חיפושית לפני מספר ימים, ולמרות שהיא מצאה חן בעייני בעבר היום היא איבדה את כל הייחוד והיא סתם מכונית מטופשת), ומה שנשאר זה הכיעור.

אתה לא צריך להצטער על האימפרזה, זה באמת אוטו סתם מכוער, לא מיוחד ולא יפה! וסובארו צריכים להצטער :wink:

לעומת זה אלפא ומרצדס מראים שאפשר להיות מיוחדים אבל יפים.

נ.ב

גם המוטיפלה מיוחדת, ומכוערת!!!! (נבחרה בCAR לאחת המכוניות המכוערות, גם טופ גיר שבחרו בה לאוטו השני שהם הכי אהבו בכל הזמנים אמרו שהיא פשוט מגעילה אבל לפחות מסיבות של מרחב ו... המגאן סתם מוזרה).

ואת כל זה אני מסייג כי עוד לא ראיתי את המגאן במציאות.

פורסם
המגאן החדשה כל כך מיוחדת שפשוט אי אפשר להתעלם ממנה. אם תראה אותה ברחוב יכול מאוד להיות שתחשוב שהיא מכוערת - אבל אני בטוח שלא תפסיק להסתכל.

רוני מצד אחד אתה צודק שהייתי בגרמניה לא יכולתי להתעלם מהוול סאטיסעל אף שהיא מכוערת לדעתי אבל אתה צודק אם ראיתי אחת ישר ידעתי שזו זו ובאמת חשבתי על זה הרבה.

אבל, שוב, מה רנו מנסים להשיג?? אם הם מנסים להשיג שנזכור את המכוניות שלהם ולא נשכך ולא נתעלם ובלה בלה. אבל לזכור ולא להתעלם זה עוד רחוק מלקנות כזו. סביר להניח שזה הימור פשוט גדול מדי לעת עתה. אולי באמת רנו בסוף יובילו לעיצוב העתיד אבל בינתיים זה הימור שאני חושב שאו יחסל את רנו או במקרה הטוב ילמד אותה לקח.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הבטתי עליהן מכל כיוון, התיישבתי בפנים מקדימה ומאחורה, והחלטתי שהן פשוט מגניבות.

המגאן לעומת זאת, כמו שאמרתי - קצת פחות מרשימה. היא מאוד מיוחדת ונראית חדשנית ולכן אני מעריך שתקופת ההתרגלות אליה תהיה ארוכה, אבל בסופה יהיו הרבה כאלו שיאהבו את המראה המטורף שלה, ולכן גם ירצו לקנות אותה.

אני מציע לך ראלימן לא לדאוג לרנו. היא חברה חזקה ואם המגאן החדשה לא תספק את רמת המכירות החזויה אז הם יפסידו קצת אבל לא יגיעו לפשיטת רגל...

אני מאמין שרמת המכירות שלה עוד תפתיע, בחו"ל.

לעומת זאת בארץ... אין שום סיכוי שהיא תצליח בגדול. היא פשוט מוזרה מדי לטעמם של הישראלים. אני יכול להגיד לעומת זאת שאם היא תהיה טובה כמו מובילות הקטגוריה, ואם הייתי צריך לקנות משפחתית חדשה - יכול מאוד להיות שהייתי בוחר בה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היא חברה חזקה ואם המגאן החדשה לא תספק את רמת המכירות החזויה אז הם יפסידו קצת אבל לא יגיעו לפשיטת רגל...

תלוי כמה הם יפספסו את רמת המכירות החזויה. המגאן היא ה"לחם והחמאה" של רנו ועתיד החברה תלוי מאוד בהצלחתה. אני לא אומר שפספוס קל יביא לפשיטת רגל אבל תחשוב מה היה קורה לו האלפא 147 הייתה נכשלת? האם אלפא הייתה יוצאת מזה? או הקורולה והסיוויק? מכונית אחת שנכשלת אכן יכולה לעשות צרות צרורות.

פורסם

השנה רנו לקחו את המקום הראשון מידי פולקסוואגן בטבלת המכירות עם יותר ממליון מכירות.

עכשיו השאלה שיש לי היא במה?? מה הם מכרו כל כך הרבה..?

יש להם את הקליאו, הסניק, אקספרס והלגונה..!! הוול סאטיס לא נועדה למכירה המונית כך גם לא האוונטיים..

אז 4 דגמים הם מכרו למעלה ממליון? טוב קטונתי מלהבין.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תחשוב שכמאמץ אחרון לנקות את המחסנים ממגאן ישנות הם נותנים אותה בהנחה גדולה, וציידי מציאות שלא אכפת להם לקנות מכונית סבירה לכל הדעות אבל מוחלפת קופצים על זה...

הקליאו הוא דגם חדש ולכן אנשים שידעו שהם רוצים קליאו וחיכו למכונית חדשה לגמרי רצים עם פנקס השיקים לסוכנויות...

ולי נראה שהאוונטיים הוא הצלחה...

הלגונה לא לטעמי, אבל 5 כוכבים מדברים מצוין אל הקהל הרחב...

וגם תמיד יש להם את הקו של הרנו 19 ואקספרס במרוקו :lol:

פורסם
השנה רנו לקחו את המקום הראשון מידי פולקסוואגן בטבלת המכירות עם יותר ממליון מכירות.

עכשיו השאלה שיש לי היא במה?? מה הם מכרו כל כך הרבה..?

יש להם את הקליאו, הסניק, אקספרס והלגונה..!! הוול סאטיס לא נועדה למכירה המונית כך גם לא האוונטיים..

אז 4 דגמים הם מכרו למעלה ממליון? טוב קטונתי מלהבין.

ראלימן

מגאן (סדאן, האצ'בק, קופה, קבריולט), קליאו, סניק, אספאס, לגונה, קנגו, טווינגו, טראפיק, מאסטר....

פורסם

כולם שופטים על סמך תמונות, שכולנו ראינו בעבר עד כמה הן יכולות להטעות, נראה את המגאן ואז נדע עד כמה היא מיוחדת ויפה\מכוערת .

לפני זה הכל דיבורים באוויר

פורסם

אני לא יכול לשפוט יופי של אוטו רק על סמך תמונה.

צריך לראות אותו במציאות - אם הוא קטן ונראה "מגודל" - זה יכול להראות מצד אחד מגושם, ומצד שני יותר "מכובד".

מצד שני, אם הוא גדול ונראה מגודל - אין זיכוי. הוא יראה מגושם וזהו.

למשל - אני לא הצלחתי לגבש דעה על ה- 307 עד שראיתי אותה. היא אמנם נראית כמו 206 בתמונות, אבל במציאות הפרופורציות משתנות והיא נראית קצת כמו מיניוואן (שזה טוב למשפחה, אבל לא מי יודע מה ספורטיבי).

דוגמה אחרת - כשיצא הרנו 19 בשנת 1993, ממש שנאתי את עיצוב החרטום שלו. אחרי כשנה שהוא היה על הכביש התרגלתי אליו, והיום אני חושב שהוא בסדר גמור.

בקיצור - בתמונות המגאן II נראית "עתידנית" (כזו שאני לא אקנה עכשיו... :lol: ), אבל נראה איך אני אגיב כשאראה אותה על הכביש, וגם אז אני אקח את הזמן לפני שאגבש דעה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...