Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבועיים עוברים למודיעין מהקריות עם אאוטלנדר בן כמעט שנתיים. אני מחפש מוסך מתאים לטיפול 20,000 שישמש אותו גם בהמשך.

אני גם שואל את עצמי באותה הזדמנות אם צריך דווקא מוסך מורשה לאוטו שעדיין באחריות יצרן אבל כל המלצה תתקבל בברכה וגם דיס-המלצה מאחר ואני לא מכיר בכלל את האזור.

תודה, אלי

פורסם
גש למוסך גיל ותיהנה.מוסך אמין ומקצועי.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

מדהים אבל המוסך היחידי ששמעתי את השם שלו במודיעין זה המוסך הזה עם המלצה ברורה להתרחק כמו מאש.

חבר שגר בעבר במודיעין סיפר לי שהוא עבר לטפל ברכבים שלו בתל אביב אחרי שנכווה אנושות ממוסך גיל ובגלל טיפול רשלני של המוסך הזה בבעיית התחממות הלך לו המנוע (סובארו). היו לו רק דברים רעים להגיד כולל בעיניין המחירים

זה מעלה הרבה סמני שאלה על המלצות בכלל.

אם אתה חושב שזה מוסך מצוין ואדם אחר שאני סומך עליו בטוח שזה מוסך רשלני וגרוע אז מה אפשר להבין מהמלצות בכלל.

פורסם

סע לטפל במיציבושי ברמלה,לא מכיר שם אישית אבל מכיר אנשים שמטפלים שם ומרוצים.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם מעניין אותך אשלח לך את הנייד של גיל ותדבר איתו.הוא אחלה בן אדם .צריך לבחון כל מקרה לגופו ואני יודע שהמוסך שלו מצויין

פורסם
אם מעניין אותך אשלח לך את הנייד של גיל ותדבר איתו.הוא אחלה בן אדם .צריך לבחון כל מקרה לגופו ואני יודע שהמוסך שלו מצויין

תודה.

אני לא בטוח ששיחה עם בעל עיניין היא רלוונטית אבל אני מעריך את העזרה שלך.

קצת מוזר לי שאין שום המלצות מהגולשים

מדובר באחת מחברות הרכב הכי נפוצות בארץ.

יכול להיות שאין בפורום גולשים מהאיזור הזה או שהמצב שם באמת כל כך גרוע מבחינת מוסכים?

מישהו יכול לחוות דעה על המוסך המורשה שלהם באזור התעשייה של מודיעין?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור על מנת לקבל איזושהי המלצה למוסך במודיעין,

"elidas" איפה בסוף טיפלת ברכב שלך ?

יש לי רכב טויטה 2010 ואני צריך לעשות לו טיפול תקופתי אבל לא רוצה במוסך מרכזי 

למשהו יש המלצות על משהו ממודיעין שמומלץ -  (קרוב לבית :)

אשמח לעזרתכם !

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...