Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי נוזל בלמים של רנו (דוט-4 קלאס 6)

נחשב לנוזל יקר יחסית.

מצ"ב צילום שמופיע בו תאריך

20170212_145747.jpg

האם זה תאריך תפוגה? בהנחה וכן, איך חנות מכובדת מוכרת מוצר שכמעט פג תוקפו?

יש לזה משמעות?

תודה

פורסם

אינני יודע האם הרשום על גבי התווית זה תאריך תפוגה אבל קח בחשבון שכול עוד המיכל לא נפתח אתה יכול להשתמש עם הנוזל גם בעוד שנה מינימום.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לך עוד חודשיים לפחות.

בטיפול ברכב ממוצע אתה צריך 500 מ"ל מינימום כי בספרי רכב רשום לפי ק"ג שזה יותר מ"ל בערך 600 מ"ל אם אני לא טועה.

פורסם
אינני יודע האם הרשום על גבי התווית זה תאריך תפוגה אבל קח בחשבון שכול עוד המיכל לא נפתח אתה יכול להשתמש עם הנוזל גם בעוד שנה מינימום.

תודה

מהצצה בגוגל, מסתבר שמדובר בתאריך תפוגה

http://www.acronymfinder.com/Date-Limite-d'Utilisation-(French%3A-Expiration-Date)-(DLU).html

לכן היה לי קצת מוזר שחנות מכובדת מוכרת מוצר שכמעט פג תוקפו.

התקשרתי למחסן במוסך רנו, ואצלם תאריך התפוגה של המוצר הוא 2018

פורסם

בהמשך לתגובתי לעיל לגבי תאריך התפוגה

אכן קניתי 2 בקבוקים ליתר בטחון. (אף שבטיפולים במוסך מורשה מחליפים רק חצי ליטר, כך זה נראה לפי החשבונית)

תודה

פורסם

אני בכלל לא בטוח שזה תאריך התפוגה גם לאחר התרגום מצרפתית לאנגלית מכיוון שבדרך כלל הייצרנים לא מציינים תאריך תפוגה של נוזל בלמים.

בכול מקרה אורך חיי המדף של נוזל בלמים עשוי להיות גם יותר מ-3 שנים.

פורסם
אני בכלל לא בטוח שזה תאריך התפוגה גם לאחר התרגום מצרפתית לאנגלית מכיוון שבדרך כלל הייצרנים לא מציינים תאריך תפוגה של נוזל בלמים.

בכול מקרה אורך חיי המדף של נוזל בלמים עשוי להיות גם יותר מ-3 שנים.

DLU בצרפתית זה תאריך תפוגה,

[h=2]Date Limite d'Utilisation.[/h]מה שלא ברור לי אם זה התאריך שעד אליו המוצר מומלץ א/או תקין לשימוש, או שזה התאריך האחרון שניתן למלא אותו, שאז יש לך את חיי השימוש הרגילים בו עד הטיפול הבא. מקווה שזה השני...

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
DLU בצרפתית זה תאריך תפוגה,

Date Limite d'Utilisation.

מה שלא ברור לי אם זה התאריך שעד אליו המוצר מומלץ א/או תקין לשימוש, או שזה התאריך האחרון שניתן למלא אותו, שאז יש לך את חיי השימוש הרגילים בו עד הטיפול הבא. מקווה שזה השני...

אני שותף לתקוותך (והגיוני יותר שזה אכן האופציה השניה)

רק שהיה לי מוזר שמשווקים מוצר שכמעט פג תוקפו (גם אם מדובר מבחינת המילוי)

תודה בכל אופן

פורסם

כפי שכל דבר סופח לחות ופלסטיק לא באמת אטום וכו', יש להניח ולפעול בהגיון שאם מדובר על תאריך תפוגה ולא ברור לנו האם היצרן החליט לחתוך עוד שנה מהחיים האמיתיים או לא, כדאי לרכוש או להחליף לאחר או לעשות בו שימוש באפריל.

סביר להניח, שאם תעשה בו שימוש אחרון באפריל אתה לא מפסיד שום דבר אלה תרוויח שנתיים של נוזל בלמים ולמעשה וככל הנראה, יש המון מקדמי ביטחון כך או כך, החברות בודקות את זה.

פורסם

מהי כמות הלחות שסופח נוזל בלמים שנשמר במיכל מפלסטיק בתנאים אופטימליים ולא נפתח מעולם לאחר שנתיים מיום הייצור ?

לדעתי כמות זניחה.

חלק מהייצרנים טוענים לחיי מדף של 3-5 שנים ועל זה תוסיף מקדם ביטחון שהייצרנים לוקחים ככה שלדעתי אחרי שנתיים שהנוזל נשמר בתנאים מתאימים ולא נפתח ניתן להשתמש איתו.

• תוכן חדש...