Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרגן למטרו כפר-סבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טלית שכולה תכלת יש רק בסיפורים , טי זי.

אינני מבין מה כל כך מרגיז אותך שמנסים להסביר לבן אדם שהוא שילם מחיר יקר מאוד לטיפול, זה לא בגלל פירסום, או בגלל שאני כועס שהוא לא עשה אצלי את הטיפול, הנקודה היא שלשלם מחיר כזה לכלי 125 על טיפול ותקר זה לא הוגן, וזה מה שמנסים להסביר לו בכל דרך , גם רכה , וגם תוקפנית, והוא מקבל את זה כהתקפה אישית, זו לא הנקודה, הנקודה היא שהמחיר שגבו ממנו היה פשוט שחיטה, וזה הנקודה.

אין לי שום דבר אישי נגדו או נגד המכונאים של מטרו, מה שכואב לי זה שמטרו כיבואן כלים במקום למשוך אליו את הקליינטים במחירים הוגנים פשוט קורע מבלי לרחם.

זו הנקודה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

סמואל - האם היית מפרגן גם אם היו נותנים לך קטנוע חדש, ודורשים 15K שקלים עבור ה"טיפול"?

הטיפול פשוט יקר. להחריד. אפילו אם הם נותנים שירותי מין במוסך - זה עדיין מחיר מוגזם.

הרבה אנשים עם נסיון מנסים לשכנע אותך שהפרגון הזה לא ממש במקום. תחשוב על זה.

אבל העיקר שיצאת בהרגשה טובה!

פורסם

Vadrom, מה - אני לא מבין שזה יקר יותר ממקומות אחרים? כתבתי בהודעה קודמת שעשיתי סקר וההבדל לא היה כזה משמעותי (ומה שאמר לי סיני כשהייתי אצלו שונה לחלוטין ממה שהוא כותב כאן).

פירגנתי על השירות הטוב וההוגן שקיבלתי. גם אם זה יקר ל- 125. זכותי לשלם שם או בכל מקום אחר. לקחת את זה למקומות אבסורדים, זה לא לעניין.

ושוב - הטיפול היה יקר - כתבתי בהודעה המקורית.

אני לא מבין למה הפירגון לא במקום - בגלל שהטיפול יקר אסור לי לפרגן למוסך שעשה עבודה טובה?!

בברכה,

s@muel

פורסם

אין מצב כזה שאמרתי לך שטיפול גדול ללא רצועה זה 1000, זה פשוט שקר, אי הבנה(מה שקשה לי להאמין), זה פשוט נראה לי שקר, מסיבה פשוטה, אם לטענתך אמרתי לך כמה עולה הטיפול שהיית אצלי(לטענתך) למה ביקשת פה שוב פרטים על כמה עולה טיפול אצלי? ושאפרט.

אז מספיק להשמיץ ולשקר, תבלע את החזוק שאכלת, ותפסיק להקיא על אחרים, אדון הבנת הנקרא.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...