Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל השבוע טוסון חדשה, בצבע אפור עכבר. אני לא יודע אם הרכב מגיע עם ווקס, מניח שלא, ולכן אני רוצה לעשות טיפול לשמור על הצבע, ווקס או אוטם צבע.

אודה להמלצה למקום אמין באזור רמת גן, פתח תקווה והסביבה הקרובה. אשמח גם לדעת מה טווח המחירים.

תודה מראש

פורסם

אני רוצה לשמור על הצבע, אז אני מבין שאוטם יותר רלוונטי עבורי.

מדבקה קראתי שזה אלפי ש"ח, אז לא רלוונטי. לא מצאתי כמה צריך לעלות אוטם וכל כמה זמן צריך לעשות שוב?

פורסם
אני רוצה לשמור על הצבע, אז אני מבין שאוטם יותר רלוונטי עבורי.

מדבקה קראתי שזה אלפי ש"ח, אז לא רלוונטי. לא מצאתי כמה צריך לעלות אוטם וכל כמה זמן צריך לעשות שוב?

מדבקה אכן זה כמה אלפים טובים במקרה הטוב.

אתה יכול ליישם אוטם לבד,או לגשת לדיטיילר לצורך יישום של ציפוי נאנו(לא מדבקה) זה למעשה כמו אוטם צבע,רק שהוא מחזיק הרבה יותר,ומגן על הצבע יותר טוב ולאורך זמן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על התשובות.

הבנתי שאם אני לא מתכוון לשטוף את הרכב ידנית, הכל בזבוז כסף, ואני לא מתכוון, אין לי זמן לצערי.

אני כן אנסה לחפש שטיפה רכב אוטומטית ברמת גן שפחות תהרוס את הצבע, אם מישהו מכיר אשמח להמלצה.

• תוכן חדש...