Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגיו 207

oren1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב .מצתי פיגיו 207 יד ראשונה עם 64 אלף קילומטר שנת 2010 אוטומט .מחיר מבוקש 33000 אלף שח מה דעתכם שווה ?תודה לעונים מראש .

פורסם

תלוי מהם צרכיך. אישית אם הייתי מחפש סופר מיני בתקציב הזה, הייתי הולך על הניסאן אקו מיקרה כי בתקציב הנתון אפשר למצוא שנת 2011 או 2012 והיא ה-ר-ב-ה יותר חסכונית.

אל תתן לקילומטראז' הנמוך לסמא את עיניך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביד 2 אני רואה כמה 208 חדשות יותר שלא רחוקות מהמחיר הזה אבל עם תיבה ידנית אם זה רלוונטי (ואני מאמין שאחרי מיקוח תגיע למחיר הזה) אולי זו עסקה משתלמת יותר...

פורסם

תודה לעונים .מה שאני צריך זה רכב בטיחותי ועם כוח ולא חשוב לי צריכת הדלק מפני שלא נוסע הרבה בערך כי 700 קילומטר לחודש.

• תוכן חדש...