Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - החלטתי לשים ניאונים בבגאג' שידלקו יחד עם פתיחת הבגאג' וכך עשיתי

הכל מוכן כרגע רק לפני שאני מחבר - יש לי שאלה אליכם !!!

לניאונים האלה היו מחוברים זכרים של מצתים (בתמונה) ואני חתכתי את החוטים וחיברתי את זוג הניאונים במקביל !!!

עכשיו אמרו לי שיכול להיות שהזכרים האלה שבתמונה יש בהם נגדים ואם אני אחתוך ואחבר ישירות זה ישרף

אז לכן אני שואל !! אשמח אם תענו לי !!!! לגבי שזה במקביל אני חושב שזה בסדר

אבל האם יכול להיות שבתוך המצתים הללו או שבעצם זוג המתחות שבצדדים הם נגדים ?

תודה

:silly: Cx5 - 2012

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המתכות בצד אינן נגדים.

לדעתי אין נגדים בפלאגים האלו.

אם אתה רוצה להיות בטוח תמדוד אותם עם רב-מודד, אתה אמור לקבל התנגדות נמוכה מאוד מהמגע בפלאג לחוט החיצוני המתאים, משהו מתחת ל1 אום אם החיבורים טובים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נסה לפתוח את הפלג ולראות מה יש בפנים...

כמו כן אתה יכול לחבר את זה למצית ולבדוק עם רב-מודד (זהירות שהחוטים לא יגעו איחד בשני, אחרת ישרף פיוז) ולראות האם יוצא משם 12V או פחות... אם פחות, סימן שיש איזה משהו שמוריד את המתח.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אחלה ! תנו לי שניה לנסות !

רגע !!! נגד מוריד זרם או מתח !!!?

בדקתי - הזרם 12.13 ! אני מבין שאין מה לדאוג ! רייט ?

פורסם

נגד בטור מוריד מתח ובמקביל זרם ..אגב בדרך כלל בתוך בית החיבור מצת זכור לי שתמיד מסתתר שם איזה פיוז.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחים שלי אני רציתי לדעת אם אפשר להחליף את המנורה שנמצאת בבאגאג'

במנורה אחת

הכוונה להחליף לא להוסיף

מחפש אזעקת ביפר עם כמה שיותר תוספות

וגם סאב של רוקפורד

פורסם
אחים שלי אני רציתי לדעת אם אפשר להחליף את המנורה שנמצאת בבאגאג'

במנורה אחת

הכוונה להחליף לא להוסיף

אחת או אחרת הכוונה ! השאלה לא ברורה

כל עוד יש עליה 12V והיא מתאימה בכניסה שלה (הבית) אתה יכול לחבר !

פורסם

אח שלי *************עריכה. אם אתם אחים , תדברו בבית , לא בפורום **********הכוונה להחליף את המנורה בקיימת

אבל אני לא יודע אם זה מתאים במתחים

אני לא מבין במתחים או משהו כזה

אם אתה מכיר סובארו שנת 99 אז יש מנורה לא גדולה

ואני רוצה להחליף אותה האחת יותר גדולה וכחולה

מחפש אזעקת ביפר עם כמה שיותר תוספות

וגם סאב של רוקפורד

פורסם

אם כבר באותו נושא (סליחה על ההתפרצות):

מצאתי שני לדים כחולים בבית שלי...ולא חרוט\כתוב עליהם שום מתח....

וכל אחד מהם מוציא חוט מינוס וחוט פלוס...

עכשיו אני רוצה להכניס את הלדים האלה למזגן, לפתחי המזגן יותר נכון...ושיפעלו כאשר אני מדליק את האור של הסקאלה (הרכב הוא יונדאי אילנטרה שנת 2005, שיש לו תאורה כחולה במספרים של הסקאלה)..

מישהו מהדרום (או מהסביבה) שיכול אולי להסביר לי איך לבדוק את המתח של הלד ולעזור לי עם כל ההרכבה? (אגב עשיתי ניסוי ושיחקתי עם הבטרייה של הפלאפון שלי (נוקיה 8620) והלד פעל וקראתי על הבטרייה שהיא מוציאה מתח של 3.6V.....זה הגיוני בשביל לד?...

תודה רבה שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם

לגבי הפיוזים,כנס לאוטו דיפו וקנה 2 בתי פיוזים , עולה 15 ש"ח כל אחד, אתה קונה סט פיוזים,עולה 10 ש"ח, שים פיוז בכל בית פיוז, את החיבור של בית הפיוז למערכת,אתה פשוט חותך את החוט שמגיע למנורה\נאון ,ומחבר את הבית פיוז-יש לו שני חוטים, באמצע,כלומר איפה שחתכת אתה מחבר בכל צד,צד אחד של בית הפיוז ושם על זה איזולירבנד שלא יהיה גלוי אם יש לך מלחם אז עדיף להלחים,וזהו, לוקח בדיוק 10 דקות לחבר את שניהם

בהצלחה.

• תוכן חדש...