Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פולקסווגן פולו 2010 מנוע 1.2,

קנו לי רכב חדש והפקידו אותו באחריותי, אין לי מושג ברכבים בכלל. הרכב עומד להגיע ל-100 אלף ק"מ ובכללי מאז הקניה (שבוע) לא היה במוסך. הרכב כן נבדק לפני קניה אבל לא סודרו הליקויים, ואני רוצה לעשות לו את ההטיפול התקופתי.

אם מישהו מכיר מוסך טוב לרכבי פולקסווגן, מעדיף באזור עפולה, נצרת, רמת ישי - מצויין. מעבר לזה, אם הוא אמין אז כנראה שווה את זה.

מחפש מוסך אמין לבחור בלי ידע בכלל לעשות טיפול תקופתי בצורה הוגנת וראויה.

תודה!

פורסם

אני מטפל ברכב אשדות בקיבוץ אשדות יעקב אבל אני מבין שהוא רחוק לך.

באיזור שלך מבחינת מוסכים של צ'מפיון יש את משארקה ואת רכב הצפון. אין לי ניסיון איתם אבל יש לי מספר חברים שמאוד ממליצים על רכב הצפון בנצרת.

בלא מורשים אני יודע שבעפולה יש את מוסך חוסאם שמתמחה ב-VAG אבל גם איתו אין לי ניסיון.

המלצה חמה, אם אין לך מושג בדברים האלה כדאי שיצטרף אלייך חבר או בן משפחה שמבין קצת בנושא.

פורסם

מוסך ג'ורג' בנצרת עילית

http://bcsisrael.co.il/סניפים/מוסך-גורג-נצרת/#index

שים לב שזה אינו מוסך הנרי ג'ורג' בנצרת (שגם הוא לא רע, אבל עם רמת מחירים אחרת לחלוטין)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...