Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גט'ה 2012- נורות נשרפות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בבעלותי רכב מסוג VW ג'טה מודל 2012.

יש לי בעיה ברכב והיא שכל הזמן נשרפות לי נורות בלי סיבה..

פעם זה נורה ראשית,אור גבוה,אור מעבר,מנורה אחורית.

לפעמים אחרי שטיפה ולפעמים סתם אחרי איזה טריקה של מכסה מנוע (נניח אחרי בדיקת שמן).

מה יכולה להיות הסיבה לכך?

פורסם

יצא לך לבדוק את המתח במצבר ובאלטרנטור, אם כל הנורות נשרפות לך בקצב גבוה זו לא בעיה נקודתית אלא

כנראה (לעניות דעתי בלבד) בעיית חשמל כללית. בדרך כלל מתח אלטרנטור גבוה גורם לקצב שריפת נורות מוגבר.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

יש מצב שאותה מנורה נשרפת מס' פעמים אבל כעיקרון זה לא מנורה ספציפית אלא כל פעם במקום אחר כמו שכתבתי,פעם בימין ופעם בשמאל ופעם אחורי,פעם אור גבוה ופעם נמוך..

המנורות היו מכל מיני חברות בהתחלה השקעתי בפילפיס אבל עכשיו אני קונה מה שזול (אמריקן איגל וכ"ו) כי בכל מקרה זה לא מחזיק מעמד..

הרבה זה קורה אחרי שטיפה..

• תוכן חדש...