Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמאי למטרת הצהרת הון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התבקשתי להגיש הצהרת הון ראשונה כשכיר.

אני אספן בכמה תחומים, והרואה חשבון המליץ להגיש הצהרה מסודרת עם כל הערך של האוספים

אני מהקריות

צור קשר עם חיים אטקין - 052-3728828.

פורסם

יש לך רואה חשבון שלא מבין בהצהרת הון.

אתה "מעריך " את הרכוש שלך במחיר בו הוא עלה לך בלירות ,בשקל ,או בשקל חדש, מתורגמים כולם לשקל חדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני שכיר ולא עצמאי .פתחו לי תיק במס הכנסה ובשביל לסגור אותו אני צריך את הצהרת הון.

יש לי אוספים של שנים ואני לא זוכר כמה עלה לי כל דבר. מדובר על מאות פריטים . השאלה אם כותבים שווי של האוספים כללי זה מספיק

פורסם

תכתוב

עלות X שקלים ( הערכה עצמית כיוון שמדובר בפריטים רבים שנרכשו לאורך השנים ). לא להגזים בהערכה, בייחוד אם לאחר מכן סוגרים לך את התיק.

אהבתי את המשפט "פתחו לי תיק במס הכנסה".

מי פתח? על סמך מה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

א. למה פתחו לך תיק?

ב. אל תמהר לבזבז כסף על הצהרת הון. אני מאמין שניתן לבטל את הדרישה, אבל קודם צריך לדעת לשם מה פתחו לך תיק.

פורסם

פתחו לי תיק על סחר רכב. היו לי כמה רכבי אספנות שאחרי הפציעה שלי מכרתי באותו שבוע 3 רכבים ורכשתי רכב חדש מהחברה .בנוסף לקחתי על עצמי לעשות העברות בעלות כמיופה כוח לרכבים של העבודה כל זה גרם להם לחשוב שאני סוחר מכוניות . לא עזר לי כלום היתי כבר 4 פעמים שם עם מסמכים והוכחתי להם שלא היה שום סחר רכב ,אני פשוט אוהב רכבים והיתי מחליף אותם באופן קבוע. גם הוכחה שאני נכה 100% לא עזר. הם הסכימו לוותר לי על תשלום מקדמות

• תוכן חדש...