Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, החברה בה אני עובד מעוניינת לרכוש גרניק לשטיפה בלחץ עם מים חמים ולאחר בדיקה שערכתי בין החברות בארץ חברת קארשר הגרמנית ירדה מהפרק עקב מחירים פסיכיים, כעת אני מתלבט בין גרניק של חברת "עוז בת גלים" לבין גרניק של חברת "מורן טכנולוגיות", בת גלים מפרסמים שהמכונה שלהם מיוצרת בגרמניה ומורן מפרסמים שהמכונה שלהם מיוצרת באיטליה, סביבת המחירים שלהם דומה וברצוני לדעת אם למישהו יש נסיון עם אחת החברות הללו ויכול להמליץ\לא להמליץ עליהן, תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

יש לי 3 מכונות ממורן, 2 מהן עובדות המון ואחת פעם בשבוע, מכונות מעולות, נתקלתי בטכנאיים מאוד שירותיים ובכלל אני מבסוט מההתנהלות שלהם. טכנאי שלהם בא אליי גם ב8 בערב לתקן מכונה בגלל שהיה להם עומס פניות (בדר"כ תחילת קיץ) את החברה השניה לא מכיר.

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

×
×
  • תוכן חדש...