Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לעידן. הרכבי הדגמה אצלנו נשמרים ומטופלים בצורה פדנטית גם כן ורובם נמכרים ״תוך כדי תנועה״ ולא מגיעים בכלל לטרייד אין שלנו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שאתה אומר הוא לא נכון, כי בדקתי את העניין ממש לאחרונה.

מדובר על מכוניות שלכל היותר עברה שנה מרגע העברת בעלות על היבואן. הבעלות כאמור רשומה על כלמוביל ולא יד פרטית. הקילומטרז' הכי גבוה שנתקלתי בו היה 7 אלף קמ והמחיר היה 30 אלף ממחיר רכב חדש.

אל תשכח שרכב כזה עדיין באחריות.

אני מעריך שאת גובה ההנחה שאתה מציין קבלת במותג מרצדס, שגם ככה המחירון די גמיש ותמיד יש הנחות גבוהות יותר ממותגי יונדאי ומיציבושי.

כשאני בדקתי על יונדאי, כל המגוון ההנחות לא היו שוות בכלל, ונועדו רק למי שלא מכיר את אופציית יד 01.

פורסם
מצטרף לעידן. הרכבי הדגמה אצלנו נשמרים ומטופלים בצורה פדנטית גם כן ורובם נמכרים ״תוך כדי תנועה״ ולא מגיעים בכלל לטרייד אין שלנו.

איפה זה אצלנו? אינפיניטי?

ולא, אני לא מעוניין במרצדס. ז"א מעוניין אבל לא יכול להרשות לעצמי.

פורסם

אנסה להיות יותר ספציפי,

רכב שנרשם על היבואן לפני חצי שנה, עם קילומטרז' מצחיק, בקרוב ל-30 אלף ש"ח פחות ממחירו כחדש.

לדעתכם שווה?

פורסם

ל-א. כל ה-מטופלים ברמה קפדנית עם אחריות וכו'ו כו'. עם כל הכבוד, אם זו קיה פיקנטו ואתה קונה אותה ב-40 במקום ב-70 זה שווה. אם זה במקום 150, לשלם 120, זה לא שווה. זה עדיין המון כסף, לרכב שלדעתי לא עבר חיים קלים ואת החיים שרכב צריך לעבור.

פורסם

זה שווה אם מדובר בדגם סופר מאובזר במחיר של פחות מאובזר משומש.

נגיד שווה לרכוש יונדאי I20 מאובזרת ב-80K, בת חצי שנה מהדגמה - מאשר יונדאי ערומה ב-89K. (לדעתי).

המחיר צריך להתחיל לרדת ממחיר של רכב משומש בן חצי שנה, לא ממחיר של רכב חדש מהסוכנות - אני חושב שמחירון (בשקלול חברה בע"מ) מינוס 10% יכול להיות הגיוני. בכ"ז זה היה רכב זונה והוא בבעלות היבואן עצמו, כך שיש מראש מרווח נאה לשחק עליו.

פורסם

אני באמת לא מצליח לרדת לסוף דעתכם. רכב זונה?!

לא מדובר על רכב השכרה אלא על רכב ששימש לנסיעות מבחן עם נציג. מה כבר עשו לו? פרפורים ביציאה מרמזור? צלחות? קפיצות מעל גשר? חוץ מזה שהרכב באחריות כמעט מלאה של עוד יותר משנתיים.

עדיף לקנות רכב שהיה רשום על יבואן עם אלף ק"מ או רכב שהיה רשום על יד פרטית עם 30 אלף?

פורסם
ל-א. כל ה-מטופלים ברמה קפדנית עם אחריות וכו'ו כו'. עם כל הכבוד, אם זו קיה פיקנטו ואתה קונה אותה ב-40 במקום ב-70 זה שווה. אם זה במקום 150, לשלם 120, זה לא שווה. זה עדיין המון כסף, לרכב שלדעתי לא עבר חיים קלים ואת החיים שרכב צריך לעבור.

אתה שנוהג בקורסה OPC, רכב שעלה 155 אלף כחדש עד כמה שזכור לי. אם היו מציעים לך את אותו הרכב ב-125 אלף, רשום על היבואן כיד ראשונה מזה חצי שנה עם 1500 ק"מ, עדיין היית מעדיף לשלם עוד 30 אלף בשביל לקנות חדשה?

פורסם

בטח! ובטוח על רכב ספורט..אתה לא לוקח רכב ספורט למבחן כדי לבדוק את העוצמה של המזגן או את הנוחות של המושב ..מניסיון אתה לוקח את הרכב לנסיעת מבחן לבדוק אותו ולהביא אותו לקצה!

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

במקרה שלי הרכב לא ספורטיבי.

לאיזה קצה אתה מביא את רכב ספורטיבי בנסיעת מבחן? דריפטים? אז כשתקנה יחליפו לך צמיגים. מי ישמע.

פורסם

אני לא לגמרי מסכים עם מה שנאמר כאן על ידי נציגי היבואנים. רכבי הדגמה בהחלט יכולים להגיע לידי עיתונאים ככל ומדובר במבחן השוואתי, או כרכב שנלקח לרפרנס כשמגיע מתחרה חדש, גם הרבה לאחר ההשקה.

ככלל נסיעות הדגמה מתבצעות עם מלווה, אך ממש לא תמיד, במיוחד כאשר מדובר בסוכנויות קטנות. הרכבים האלה נמסרים לעובדים או למקורבים בסופי שבוע (מי אמר אירנה?), כך שהתמונה לא חד משמעית לכאן או לכאן.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אנסה להיות יותר ספציפי,

רכב שנרשם על היבואן לפני חצי שנה, עם קילומטרז' מצחיק, בקרוב ל-30 אלף ש"ח פחות ממחירו כחדש.

לדעתכם שווה?

הייתי שוקל לקנות רק אם מדובר ברכב מנהלי סטנדרטי "רגיל" ובתנאי שטרום הרכישה תתבצע דיאגנוזה מלאה לכל מכלולי הרכב ותיקון הליקוים הדרושים (במידה ויש).

רכב ספורטיבי ושטח לא היתי חולם לרכוש מתצוגה, אולי, ושוב, אולי, ב 50% הנחה.

אני באמת לא מצליח לרדת לסוף דעתכם. רכב זונה?!

לא מדובר על רכב השכרה אלא על רכב ששימש לנסיעות מבחן עם נציג.

כמו שאמרו, רכבי הבדגמה הם גם רכבי המבחן של כתבי הרכב.

לאיזה קצה אתה מביא את רכב ספורטיבי בנסיעת מבחן? דריפטים? אז כשתקנה יחליפו לך צמיגים. מי ישמע.

דריפטים ברכב ספורטיבי גורמים לבלאי מאוד גדול למערך המיתלים, צמיגים זה הממש כסף קטן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה שנוהג בקורסה OPC, רכב שעלה 155 אלף כחדש עד כמה שזכור לי. אם היו מציעים לך את אותו הרכב ב-125 אלף, רשום על היבואן כיד ראשונה מזה חצי שנה עם 1500 ק"מ, עדיין היית מעדיף לשלם עוד 30 אלף בשביל לקנות חדשה?

חד-משמעית כן.

אנשים שוכחים שרכב זה לא רק קילומטרז. זה הרבה מעבר. 1500 ק"מ ברכב הדגמה לא שווי ערך ל-1500 ק"מ ברכב פרטי אצל בן-אדם ממוצע. אני לא הייתי מוכן שב-1500 ק"מ יזמברו את האוטו וכן, אנשים רוצים לראות איך הוא מגיב, לבלום וכו' וכו', שלא לדבר על זה שהכול בבלאי מואץ. משמע, אתה לרכב שאתה מכיר לא תיכנס ותסע בו כמו ברכב שתיכנס אליו בפעם הראשונה. הבלאי ברכב מואץ מאוד. וכן אגב, יש כאלה רכבי הדגמה שעושים בהם דריפטים.

אם אתה כבר קונה אוטו חדש, ושוב היות ומדובר בסכומים עם 6 ספרות, ה-30 אלף לדעתי לא בדיוק ישנו עולמך. בטח אם זה עם הלוואה. ואז אתה מקבל רכב שהוא באמת חדש. אחרת למה בכלל להתאמץ? קח רכב משומש, שהפסיד כבר מערכו המון, ותהנה גם מרכב שהוא משומש וגם לא תאבד המון כסף על פארש.

• תוכן חדש...