Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא מבין את המטרה של האחריות.

אף אחד לא הבטיח לך שכשאתה קונה רכב חדש הוא לא יתקלקל.

כן הבטיחו לך שאם הוא יתקלקל- הם יתקנו בחינם!

למעשה גם אם כל יום תשים את האוטו במוסך למשך שנה יש מצב שצ'מפיון יביאו עו"ד שיטען את מה שאני טוען והם ינצחו. כמובן שזה סתם דוגמא מוגזמת אבל תחשוב על זה ככה.

Miata ND2

פורסם

לא נכון, וקיימות על זה פסיקות בבתי משפט.

גם לרכב באחריות יש גבולות של כניסות למוסך ותיקונים מעבר לסביר, באופן שפוגע בהנאה ובשימוש ברכב.

הנכון יהיה להתייעץ עם עו"ד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אין לך עילה לתביעה בגין אובדן העבודה שלך, עקב פעילות אימפולסיבית (אלא אם כן תבקר אצל פסיכולוג/פסיכיאטר שירשום אבחנה כי אתה ממש "חולה" על האוטו, זה יעלה לך כ- 2000 שקלים, וגם יסייע לך בטיעון של עוגמת נפש)

בנוגע לדלק, במידה ויאושר הטיעון שלך, תקבל ככל הנראה סכום השקול לנסיעה בתחבורה ציבורית במסלול דומה.

עכשיו לחלק המעניין, הרכב. לטענתך המוסך וחברת צ'מפיון הפעילו את האחריות על הרכב ולא חייבו אותך בדבר, ופעלו ככל יכולתם וידיעתם בתפעול המצבים המשתנים. מן המשתמע מכך כי פעלו עפ"י התחייבות כתב האחריות אשר בידך. אתה כן יכול לגבש כתב תביעה בבית הדין לתביעות קטנות על אובדן ימי עבודה ועוגמת נפש, בדגש על עוגמת נפש/מפח נפש...

עכשיו לדובדבן, תביעה נגד קונצרן וולקסווגן העולמית? אתה יודע איזה עורך דין תצטרך עבור תביעה כזו, שכר הטירחה שלו יגרום לך לשעבד את הרכב על שמו/שמה של העו"ד ואפילו מעבר. תהיה מציאותי.

העצה שלי היא תמיד ליצור קודם קשר עם הצד שאיתו אתה רוצה לדון, לשבת עם נציג, לבצע משא ומתן שיהיה מוסכם על שניכם וזהו. במקומך, אני הייתי דורש הארכת כתב האחריות לעוד 18 חודשים לאחר פקיעתו, וכשתרצה למכור את הרכב, יקנו אותו ממך ללא חשש וללא פגיעה בערכו הריאלי. זה ממש קל לתאם פגישה עם נציד שלהם במגדל צ'מפיון, רק תתעקש ותכתוב בצורה חריפה אך לא תקיפה, כי רצונך בהתדיינות.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי Joseph Alishkov
  • תוכן חדש...