Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז עשיתי שינוי במערכת, בתקווה שאגע בשמיים אך כעת יש כמה בעיות,

החלפתי את הHU-ECLIPSE שלי למע' אנדרואיד! (למה כי הוא עשה בעיות ורציתי מסך וחידושים.. )

כנראה שזו טעות מס,1.:roll:

והוספתי את ה BIT1 -של אודיסון.. בתקווה לשפר סאונד, ולכפר על הHU-ANDROID ה"לא איכותי" .

מפה התחילו לי מס' בעיות::-(

1. נוספו רעשי מנוע, עבדו על הרכב כיומיים שרפו ולא נעלם הרעש. הציעו לי אולי להחליף מכשיר שממיר RCA לכבלים רגילים. לא יודע איך זה ישפיע על העסק. אבל נגיד שזה "לא מטריד אותי" .

2. רק לאחר שהכל הותקן, וכוייל, הסתבר לי שכעת אין לי אפשרות כלל לבצע כיולים וחיתוכי סאונד לפי רצוני-

נאמר לי שרק אם אעבוד בצורה אקטיבית אז תהיה אפשרות שליטה על חיתוכים.

3.ה HU של NIPPON , מכשיר דיי בסיסי, שלאחר כמה ימים מגיע למצב שנתקע\ כאילו בעומס ומתפקד כמו מחשב שחנקת לו תמשאבים - ואני רק מריץ תנגן, לפעמים WAZE .

**והקליטת רדיו שם לא טובה !

זה נשמע כאילו הכל על הפנים, אבל , אני אציין שהאיכות סאונד אכן השתפרה -בעיקר כשמנגנים FLAC.

_>>מכאן אני צריך את עצה ממי שיודע ויכל לומר לי -ונתייחס בעיקר לאפשרות שבה

ניתן לבצע כיוון וחיתוך - MID-LOW\TREBLE ,+SUB

אני חושב להוסיף מגבר-[4 ערוצים] בנוסף למגבר[4ערוצים] הקיים, ואז שתהיה אפשרות חיתוכים לטעמי.

מה צריך לדעת, מה לקחת בחשבון?

אני מתכון להוסיף למשל מגבר של ALPINE -50RMS-X4ch . יספיק לסט קומפוננט אחד (?).

כרגע הציוד שיש לי הוא מה שבחתימה , קומפוננט קידמי -JL,ואחורי של HERTZ_XL,--> עם AMP_JL,

ו סאב -עם MONOBLOCK .

- אני מדגיש שאת השידרוג ביצעו אנשי מקצוע :arrow:

תודה,

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

נרשם לשרשור לטובת עדכונים

נראה מה יש למומחים לומר בנושא

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

החלפת HU של ECLIPSE בפח עם ממשק אנדרואיד,?

תוכל לומר לי איך אתה מחובר כרגע מה"אנדרואיד">BIT1>מגברים ?

אתה אמור להיות מסוגל לשלוט ברמה די גבוהה על סט פסיבי עם הBIT1.

פורסם

אומנם לא היה לי עדיין ניסיון עם פרוססורים, אבל להבנתי (טאורתית) אם הקומפוננט נחתך דרך הקרוסים שלו, איך בדיוק הפרוססור יכול להשפיע ברמה גבוהה על החיתוך של הקומפוננט ?? הרי מחברים כל צד ליציאה 1 במגבר, והקרוס כבר חותך את התדרים ...

תפסיקו לעבוד פאסיבי, זה לא כיף .:lol:

לגבי הרעשים -

1. תבדוק שהסופיות של המינוס במתח של המגברים מחוברים כמו שצריך

2. תבדוק שהמינוס של המגברים מחובר לאיזור ללא צבע, ואם כן יש לשייף את האיזור עד המתכת.(להוריד את הצבע)

3. תנסה לחבר מינוס של הראש למתכת של האוטו (לא דרך הצמה)

וכמובן תנסה לנתק RCA בשביל להבין מאיזה מגבר מגיע הרעש (במידה וזה מגבר)

במקרה הכי חריג שים מסנן רעשים .

זה מה שעולה לי בראש כרגע...

פורסם

קודם כל - מהHU אל תבצע אף חיתוך! - הכל צריך להיות על FLAT בHU.

אל תוסיף ואל תגרע בHU מהטרבל, מיד או באס, אל תפעיל בHU אקולייזר ובטח שלא LOUD או כל צורה אחרת של BASS BOOST, גם לא במגברים.

כל השליטה צריכה להתבצע מהביט.

דבר שני - ברגע שהתקנת ביט1 ברכב אמרת בעצם "ברוך הבא אקולייזר שליש אוקטבה לכל ערוץ"

איזון סט פסיבי מתבצע ע"י נקודות חיתוך בקצוות - כלומר HPF או BPF וסלופים לאותן נקודות חיתוך - כל שאר פעולת האיזון של הסט מתבצעת בעזרת עבודת איקולייזר.

רצוי להריץ מדידת RTA ברעש וורוד על כל סט פסיבי בנפרד בכדי לדעת איך לאזן אותם נכון.

לגבי הרעש הוורוד - זו בעיקר בעיה חשמלית שנובעת או מתשתית החשמל ברכב או מאחד המכשירים ואמרת שהכנסת HU סיני חדש לרכב ובמשך יומיים מתקין מקצועי לא הצליח לפתור את הבעיה - ההיגיון מצביע לבעיה בHU אבל זה רק ניחוש.

טיפים שהם סוג של "כוונת מאסטר" שבנויה מהנסיון שלי

תחתוך כל סט (קידמי ואחורי) בין 80 הרץ ל20K הרץ בסלופ 12 או 24

את הסאב וופר תחתוך איפשהו בין 60 ל 90 הרץ בסלופ 12 או 24 ותנסה גם להפוך לו את הפאזה.

את אזור תדרים 160-250 הרץ תנסה ליצור שם בור עם האקולייזר כשאתה מאזין לטרק של זמרת - בנקודה בה היא נשמעת לך לא רזה מידי ולא שמנה ומרוחה מידי - תעצור.

את תדרים 4-5-6 עם התמקדות עיקרית על תדר 5K תנמיך - תנחית אותם בין 3-9 דציבל כאשר הטיפ כאן הוא להאזין לטרקים שיש בהם קלידי פסנתר צורמים - מתי שהם מפסיקים לצרום אבל עדיין המערכת נשמעת "חיה" ולא מסורסת - שם תעצור.

ואז מגיע השלב של שליטה בבהירות הכוללת של המערכת או במילים אחרות החדות של הטוויטרים - את כל אזור התדרים בין 10K ל20K תנמיך ביחד בין 3 ל9 דציבל עד שתוצאת המערכת תהיה נעימה לאוזן שלך, אתה תרגיש שאתה מסוגל להבחין בפרטים בסאונד ולאט לאט - כל יום, תפתח את זה עוד קצת ועוד קצת עד שתגיע לנקודה שאתה תרגיש שזה בהיר מידי ותוריד קצת.

בנקודה הזו אתה כבר תהיה מכוון יחסית טוב.

אני לא לוקח כאן בחשבון את הגדרות הTC (השהייות זמנים) אלא רק את נושא גוון הצליל הכולל של המערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

לענייני הרעש - קראתי לאחרונה על החשיבות של מינוס טוב כך שההתנגדות ממנו למקור תהיה פחות מ-0.5 אוהם (כשהכל כבוי). כמו כן, שעשויה להיות השפעה של החומר ממנו עשוי לצורך הענין הבורג המחזק או ציפוי כלשהו עליו (למשל אבץ) על הענין. ראה למשל הפוסט הזה בענין. כמובן שזה בהנחה וכל המינוסים של כל המכשירים המעורבים בריאים בבסיסם.

לענייני החיתוכים - לביט1 יש רק 8 יציאות (בניגוד לפרימה AP8.9 למשל שיש לו גם יציאה נוספת לא מוגברת עבור סאב למשל).

מה שאומר לדעתי לעבוד בתצורה של אקטיבי מלא על סט קדמי (4 ערוצים), "פסיבי" על סט אחורי (2 ערוצים), והסאב (ערוץ נוסף).

לצורך כך, תזדקק רק למגבר 2 ערוצים נוסף טוב לסט האחורי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אני לא מבין איך אחרי כל ההתייעצויות שלך בפורום

בסוף קנית מכשיר של ניפון.

ההמלצות שלי הם

1.לעבוד פסיבי על שני הסטים

2.למכור את ה NIPPON

3.למכור את ה BIT1

4.לחפש מכשיר 2DIN

עם סיגנל איכותי ,אקולייזר רחב, וטיים קורקשן.

פורסם

הביט1 יודע לעבוד דיגטלי.

שאלה למומחים, האם יש אפשרות במכשירי דאבל דין אנדרואיד לרכב להשתמש בחיבורי הUSB שעל המכשיר כיציאה לDAC.

חיבור הדונגל אינטרנט לרכב מתבצע על ידי USB, ככה שהמכשיר אמור לתמוך בUSBHOST וההגבלה היחידה שאמורה להיות לנו פה זה רק דרייבר.

פורסם

#$%*# :twisted: למה אני מוצא את עצמי מקלל את מי שהמציא את המכשירי אנדרואיד לרכב האלו????

חברים, זה זבל במלוא תפארתו, תפסיקו לקנות את זה בתקווה לפיצ'רים ואז למצוא את עצמכם רבים עם המכשיר למה הסאונד נשמע כמו חתול צורח בתוך פחית שימורים!

פורסם
#$%*# :twisted: למה אני מוצא את עצמי מקלל את מי שהמציא את המכשירי אנדרואיד לרכב האלו????

חברים, זה זבל במלוא תפארתו, תפסיקו לקנות את זה בתקווה לפיצ'רים ואז למצוא את עצמכם רבים עם המכשיר למה הסאונד נשמע כמו חתול צורח בתוך פחית שימורים!

הכל נהיה היום אנדרואיד שרק מסבך את כולנו לאף אחד היום אין 2 יחידות ראש כמו פעם...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

אני בספק אם למערכת הפעלה מתחת ל5.1 או 5.2 יהיה USB HOST שתומך גם בUSB AUDIO.

רוב האנדרואידים האלה לרכב הם מבוססי 4.2 או 4.4

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...