Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום,

אני מנסה לעזור לחבר מהעבודה שנשבר לו מאוטובוסים.

נסיעות קצרות בתוך ירושלים, למרות שלדעתי הוא יתרגל לעובדה שיש לו רכב ויתחיל לנסוע גם מחוץ לעיר.

עולה מארה"ב, אז אין מה לדבר בכלל על גיר ידני. :)

התקציב היה 10k ש"ח, שכנעתי אותו למתוח טיפה כדי שיוכל למצוא משהו קצת יותר נורמלי, אז התקציב הוא 15k ש"ח ללא גמישות כלל, ואפילו עדיף שיישאר עודף לישור קו קטן.

הדבר הכי חשוב לו זו האמינות, ולאחר מכן חסכון בדלק.

נוחות, בטיחות, ונראות - הבחור ריאלי ויודע שצריך להתפשר(ברור שאם ימצא רכב שיהיה גם בטיחותי יהיה נחמד)

חשבתי על יונדאי גטס? הוא נראה לי רכב הסטודנטים האולטימטיבי.. איזו עוד אופציות יש בתקציב הזה?

פורסם

אכן הגטס אופציה טובה,כדאי לנסות לחפש ברמות גימור GLI/GLX/GLS.

עוד רכב הוא הפונטו ספייס ברמות גימור ELX/DYNAMIC.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שאני לא יודע מה מידת הקיבעון מהבחינה של "לא קונה צרפתי/איטלקי", צריך לבדוק את זה.

איך הפונטו ספייס מבחינת אמינות? יש לה איזה מחלות מיוחדות?

בגטס למשל אני יודע שגם אם יש, נורא פשוט וזול לטפל בה, לכן היא האופציה הראשונה שעלתה לי לראש.

תודה על העזרה :)

פורסם

בפונטו יש חשיבות לשימוש בנוזל קירור ולא מים.

ההגה החשמלי יכול לעשות בעיות,נדלקת מנורה והוא קשה לסיבוב,פעם התיקון היה יקר היום הבנתי זה כבר לא כזה סיפור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...