Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום לדייט בראשלצ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצה הגורל וביום חמישי מתוכנן דייט בראשון.

כירושלמי, אין לי מושג וחצי מושג לאן לצאת שם, חוץ מחוף הים (יש שם פאב\כמה פאבים למיטב ידיעתי), פאב בשם pow wow שישבתי בו לא מזמן, ולא עלינו איזור התעשיה על שלל ה"מאמי-בר" ו"סנדי-בר" שלא באים בשום חשבון..

אנחנו מחפשים מקום נעים, רצוי בחוץ, שיהיה רומנטי, מוזיקה טובה אבל לא רועשת מידי, שנוכל לשבת קרובים אחד לשניה (הכוונה - אם יש ספות זוגיות או שולחנות עגולים, לא שולחן מרובע וכסא מול כסא).

הכיוון הוא סטייל פאב\מסעדה קלילה עם דגש על שתיה ולא אוכל.

תעזרו לאח..

תבורכו :)

פורסם

חוף הים הוא מושלם, גם מקום נחמד עם אוירה וגם אפשרות לטייל על הטיילת(הלא כל כך ארוכה).

מעבר לזה יש באזור התעשיה הישן את הסוהו והלופט שהם אחלה מסעדות(יותר מתעסקות באוכל טוב מאשר שתיה).

היום נפתח ב"גן עברית" באזור מזרח העיר, בית קפה "גן סיפור", מהיכרות קרובה עם הבעלים והרשת זאת מסעדה קלילה והמיקום שלה מאפשר גם טיול בפארק(הלא כל כך גדול ) ומציאת פינה לשבת ,לדבר ולהיתגופף.

מעבר לזה (וקח בחשבון ששנים לא ביקרתי שם בדייט), אזור רוטשילד בתל אביב , עמוס בפאבים ובתי קפה שתמיד נחמד לשבת שם.

בהצלחה.

פורסם

תודה חברים טובים :)

אבל.. זהו? זאת ראשון? (היו גם כמה המלצות למעלה על ת"א).. אם היו שואלים אותי את אותה השאלה על ירושלים, בחיי שהייתי ממלא פה 5 שורות במקומות שכדאי לצאת אליהם :)

תודה על ההמלצות על חוף הים מיכאל וניקו, זאת ברירת מחדל לא רעה וגם בת הזוג (הפוטנציאלית) לא מתנגדת.

פורסם

אוסיף ואומר שיש לך בחוף הים את ה"בייליס" מקום נחמד ממש, אוכל טוב, מוסיקה טובה ואוירה לא רעה בכלל...

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

רק בשר. לשם לקחתי בדייט הראשון את זוגתי. מקום נחמד, שקט, לא המוני. יש להם יין הבית טעים מאוד שאתה משלם איזה סכום וממלאים מחדש בלי תחתית.

פורסם
רק בשר. לשם לקחתי בדייט הראשון את זוגתי. מקום נחמד, שקט, לא המוני. יש להם יין הבית טעים מאוד שאתה משלם איזה סכום וממלאים מחדש בלי תחתית.

מסעדה חביבה. פחות ממליץ על הסניף בראשון מבחינת איכות הבשר והשירות.

כן ממליץ יותר על הסניף בסלמה בת"א,

אבל פחות רלוונטי עבורך אם בקשת מקום בראשון.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^שהמלצר לא ירדוף אחריך עד החניה למעלה ויטען שהשארת לו טיפ 3 שקלים פחות מהמקובל. סיפור אמיתי.

עריכה: נכתב בקשר לקלדרון.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תודה על ההמלצות והאזהרות :) אבדוק את ה"בייליס", לגבי רק בשר, לא כל כך מתאים מכיוון שאנחנו יותר בעניין של צריכת אלכוהול מאשר מזון :)

פורסם

לא ממליץ על הים, יותר מדיי ילדודס.

יש לך את רחוב רוטשילד והרצל, חניה בתשלום אם אתה לא תושב.

ממליץ על בינצ'י , אוטו , ברנרד,טרי גארדן, פאו וואוו, תרצה,

אם אתה נוסע לאיזור תעשיה שממש קרוב לשם אז יש את היחזקאל ואת הברשבסקי

כל אלו הם פאבים נהדרים עם אחלה וויב הרבה שמח ואפשר לעשות אחלה סבב פאבים יש עוד המון פאבים מסביב להם אבל אלו המומלצים שלי.

אם אתה רוצה מקומות שאפשר לשלב בהם גם קולנוע אז יש את הטמפל באר בסינמה סיטי

וביס פלאנט יש את ה55, והפאטריקס ויש שם את האגם שאפשר לטייל בו מגניב ורומנטי.

יש עוד אבל נראה לי מספיק בינתיים ראשון אחלה עיר וחיי הלילה שוקקים אני כבר כמה שנים טובות לא יוצא לערים אחרות כי פשוט אין צורך תל אביב כבר לא המרכז הבלעדי. רמת וכמות הפאבים פה גדלה כל שנה ופשוט כיף לגור כאן.

פורסם

כל אלו הם פאבים נהדרים עם אחלה וויב הרבה שמח ואפשר לעשות אחלה סבב פאבים יש עוד המון פאבים מסביב להם אבל אלו המומלצים שלי.

יש עוד אבל נראה לי מספיק בינתיים ראשון אחלה עיר וחיי הלילה שוקקים אני כבר כמה שנים טובות לא יוצא לערים אחרות כי פשוט אין צורך תל אביב כבר לא המרכז הבלעדי. רמת וכמות הפאבים פה גדלה כל שנה ופשוט כיף לגור כאן.

אמרת שהים ילדודס ואז הזכרת את הסינימה סיטי? זה כמו קייטנה שם

פורסם

תודה רבה על הרשימה הארוכה! אבדוק אחד אחד :)

מה עם נאפיס?

למרות שיצא לי להיות שם די מזמן.

בנאפיס אולי סוגרים את הערב עם איזה בורגר, לא יותר מזה לדעתי.

פורסם

מצטרף להמלצה על יחזקאל באיזור התעשיה הישן, לגבי הברשבסקי לדייט לא הייתי ממליץ כי המוזיקה שם מאוד חזקה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• תוכן חדש...