Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

יש לי נזילה של שמן בבולמים למעלה משנה. ורציתי לדעת עם זה מהווה בעיה ואם צריך למלא שמן איפושהו כי אני לא מבין כלכך.

זה יונדאי אקסנט 2008.

ועוד דבר, אם נוזל רק צד אחד הבנתי שחובה להחליף את שתיהם.

ואם אחליף רק את זה שנוזל?

תודה לעונים.

לא תדע את ערכו של הזמן רק כאשר נהפך לזיכרון

פורסם

נוזל בלמים*

אתה מתכוון ברצינות שיש לך נזילה של נוזל בלמים מעל לשנה ועדיין לא טיפלת בזה? איך אתה עדיין מצליח לבלום? זה מהווה בעיה חמורה מאוד. טפל בזה כבר מחר.

עריכה: אולי באמת מדובר בבולמים כמו שמרק אומר.

פורסם

נוסע ובולם כמו שצריך אולי בתקופה האחרונה קצת מרגישים שצריך ללחוץ טיפה יותר בישביל לבלום.ומה הטווח מחיריפ של הבולמים?וכן זה הטיפול הבא והקרוב הוצאתי הרבה כזף בחודשיים האחרונים אז זה הטיפול הבא להחליף בולמים אז לגסי המחיר של זה מ פחות או יותר?

פורסם (נערך)

אני לא מבין אותך?

במיכל שמן בלמים חסר לך שמן?

או

בולם שנוזל ממנו שמן,בולם ועוד כמה רכיבים איתו ביחד אחראים על ריסון תנודות הרכב.

כאשר בולם נוזל אז נסיעה על במפר גבוהה מעט יכולה להשמיע רעש של מתכתי של בוכנה שמסיימת את כל מהלך שלה.

יש לציין שבולמים גמורים הם גם עניין בטיחותי.

כאשר יש לך בלמים גמורים אז אין לך יכולת בלימה במקרים קיצוניים(כלומר יכולת לעצור את הרכב ע"י לחיצה על דוושת הברקס).

יש לך כנראה שתי בעיות:

1בלימת הרכב,יש לפתוח את הגלגל ולראות את מצב הרפידה והצלחת ואולי לעשות רענון נוזל בלמים או להחליף ריפדות ובמידת הצורך גם צלחת.

2. בולם נוזל (שבר שטסט יכשילו רוב הסיכויים) עוד הפעם מדגיש עניין בטיחותי.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

לא לשכוח שאם יש לפותח השרשור בעיות בבולמים (״בולמי זעזועים״) אז זה ישפיע גם על יעילות הבלימה. ייתכן שזו הסיבה שהוא מתלונן על בעיות בולמים (ככל הנראה) אך גם על צורך בבלימה מאומצת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מחיר של בולמים מאיכות טובה כמו קאייאבה או מונרו אם אני זוכר נכון עולים בסביבות ה 500 שח לזוג קידמיים. עם עבודה במוסך אני מניח שתגיע בערך ל 1000 ש"ח. יש לך מוסך קבוע או שאתה רוצה המלצות?

פורסם

הנזילה בבולמים .וכן אפשר בבקשה להציע מוסך טוב מהדרום האמת הייתי ביונדאי אשקלון עשיתי טיימינג ולא ביררתי על הבולמים בטח שמה ישחטו אותי לא?

• תוכן חדש...