Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , חבר מחפש לקנות רכב ולאחר קניה מוצלחת באלדן גלילות , הצעתי לו שנסע למרכז לקנות לו שם רכב.

(או כמובן באחת המתחרות ..) . קיצר, אנחנו צפוניים רחוקים, לא רוצים לנסוע סתם למרכז,

באיזה תאריכים יש מה לחפש במתחם פי גלילות? בחול המועד הכל פתוח?

ובאיזה תאריכים יוצא חול המועד? (יש בידי מידע סותר - חלק טוען 18 לחודש וחלק 19 לחודש)

כמו כן באיזה מקומות מעניינים עוד יש לחפש רכבים? ירידים למניהם וכו'. לפרוטוקול, מחפשים יד שניה יוצאת ליסינג

ובאיזה חברות מומלץ לבדוק?

פורסם

חול המועד מתחיל אחרי ערב החג, כלומר מיום שני בערב אנחנו בחול המועד.

יכול להיות שמאוד שווה לעשות את זה בחול המועד כי יש יריד מכירות רכב יד שנייה של אתר י2 בגני התערוכה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

שלום נמרוד,

אכן חלק מהחברות מקיימות 'יריד מכירות' למכוניות במהלך חול המועד.

אני מזמין אותך להיכנס אלינו לאתר האינטרנט, לראות אם יש משהו שמעניין אותך, ובדרך לגלילות לעצור להפסקה, לראות בעין מה מעניין אותך ולקבל הצעה.

אמיר

פורסם
שלום נמרוד,

אכן חלק מהחברות מקיימות 'יריד מכירות' למכוניות במהלך חול המועד.

אני מזמין אותך להיכנס אלינו לאתר האינטרנט, לראות אם יש משהו שמעניין אותך, ובדרך לגלילות לעצור להפסקה, לראות בעין מה מעניין אותך ולקבל הצעה.

אמיר

שאלה - למה אתם כותבים מחיר מחירון של רכב חדש לרכבי 0 קילומטר ?

פורסם

אם אתם לא חייבים בחג, תבואו אחרי, בכל הימי מכירות וכו - הכל עמוס ולאף אחד אין סבלנות אליכם.

ממליץ להגיע מוקדם. להיות שם ב9:00. ככה תוכלו לקחת גם לבדיקה באותו יום, אני מניח שהמכון בדיקה סוגר מוקדם בחול המועד.

פורסם (נערך)

תבוא שבוע אחרי החג. המוכרים יהיו יותר רגועים ותראה שאם קצת תלחץ , ה״מבצע״ עדיין ממשיך...

השינוי היחידי בחול המועד הוא פרסום מסיבי בשלטי חוצות וברדיו כי אנשים בחופש והמגרשים רוצים שהם יבואו אליהם ולא לאתרי הטבע. זהו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני עובד וכפי שידוע בצפון מלבד עצים, חזירי בר משוטטים ומאות קילומטרים של אספלט אין כלום ,

לכן זה אומר לנסוע למרכז ולקחת יום חופש מהעבודה. לא אפשרי מבחינתי .

אני קניתי את האוטו שלי בפסח והאמת שהיה ממש טוב.

פורסם

חזירי בר משוטטים אתה תראה גם באותם מבצעי מכירות.

אני לא חושב שיש טעם להגיע אליהם. אלה הימים שבהם החברות ליסינג מנסות לנצל את ההמולה, ולהעיף בהנחה את כל הגרוטאות יוצאות צבא וכדומה.

פשוט תבוא ביום רגיל וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי שזה באמת נכון לגבי כאלה שבאים בלי כסף (הלוואה \ מימון וכיוצא בזה).

מי שבא עם כל כסף ביד (כמוני) קיבל שירות של מלך .

חיפשו לי בפינצטה את המכוניות הכי טובות , בלי לדבר קיבלתי מבחן עליהם וקיבלתי גם הנחות מטורפות מהמחירון. (אני נגיד קיבלתי את האוטו ב13 אלף מתחת למחירון)

זה היה באירוע פסח . למה שיהיה שונה הפעם ? החבר אגב בא עם כל הכסף כמוני.

פורסם

מסכים, הייתי ביריד הקודם והיו הצעות טובות.

אגב פי גלילות, דווקא שם ההצעות שקיבלתי היו הכי פחות טובות (למשל בסניפים אחרים של חלק מהחברות שיושבות שם, הציעו לי הנחות טובות יותר).

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מה שטוב בפי גלילות זה שיש לך שם מבחר עצום של מכוניות ואתה לא תלוי בסיפורים אלה אתה הולך לרכב ורואה אותו.

אתה לא שומע סיפורים על רכב מושלם ואחרי שבוע רואה אותו ופוסל אותו על שריטה בדשבורד.

ולי בתכלס יש יום אחד לקחת רכב כי אני חוזר לצפון אז עדיף לשלם עוד קצת בשביל המבחר העצום הזה.

או שההיצע בפי גלילות לא מיוחד? אני רגיל לחרא של קריית שמונה.

• תוכן חדש...