Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לiאור
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב:

1) אמין מכנית

2) ידני

3) מיועד לנהיגה בינעירונית ת"א-ירושלים וגם עירונית

4) אין בעייה שיהיה חדש/ק"מ 0/בן שנתיים

5) עד 80,000 ש"ח לחדשה

ניסיתי רכבים כדוגמת i10 אך הם מתקשים בעליות תלולות / עקיפת משאיות בעליות לירושלים.

חשבתי על פג'ו 208 או סקודה פאביה. אשמח לשמוע חוות דעת עליהן או רכבים מתאימים אחרים.

פורסם

הפאביה הידנית דיי ערומה מאבזור, קרובתה האיביזה כחדשה נכנסת בתקציב שלך , מאובזרת ומשאירה לך מספיק עודף.

ב0 ק"מ אין הרבה אופציות ידניות , יש ספארק בלי אבזור וקקטוס אטמוספרי עם אותו מנוע אטמוספרי כמו ב208.

כמו כן יש את הדאצ'יה סנדרו סטפווי דיזל ב75 שיתן לך גם כוח בעליות וגם חסכון.

פורסם

יצא לי לעשות נסיעת מבחן על הסנדרו דיזל - הרכב מרגיש מצויין המנוע דיזל מרגיש הרבה יותר חזק ממה שכתוב על הנייר הרכב קצת רועש אבל נוח מאוד, לרעתה פנים דיי פשוט עם סידור מתגים שהיה לי מוזר קצת..צריך לראות כדי להרגיש אם מתחברים אבל מבחינת כוח-חיסכון מדובר בחיבור מעולה!.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני גם חושב שהדאציה דיזל אופציה מעולה,האיביזה אולי תהיה פחות חיסכונית אך מצד שני איכות חומרים איכותית יותר וניראית מודרנית יותר בפנים.

יש גם את סוזוקי בלנו,לא נהגתי עליה אך נשמעת מעניינת,מאחור מאוד מרווח,מושב קדמי מרגיש נוח,כמו סוזוקי צריכה להיות אמינה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסה איביזה ידנית 2014-2015 FR

עם שלי אני לוקח את העליות לירושלים עם מזגן בדילוגים :)

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות מעט זמן, ונתאם איתך נסיעת מבחן על כל רכב שתרצה מהמבחן שלנו, קקטוס על שלל גירסאותיו, פיג'ו 208 בנזין ודיזל, וגם C1/108, אפילו MG3 שתשאיר אותך עם עודף גדול מאוד בכיס.

שלח לנו שם וטלפון בהודעה פרטית ונשמח לקשר.

פורסם

קקטוס טורבו (110 כ"ס) בת מספר חודשים עם ק" נמוך נראית אופציה טובה, אני מכיר אחת שמבקשים למכור אותה ב-80 מזה זמן רב כך שניתן למצוא כזו בגזרת המחיר שלך.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...