Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכתבה שמכוונת לאתר בו ניתן להזין את מספר המכשיר ולדעת אם הוא ברשימת המכשירים הבעייתיים.

המכשיר של אשתי נרכש ב-15/12/15 בגרסת יבואן רשמי. לפי האתר המכשיר נכלל ברשימת המכשירים הבעייתיים ויש לתאם תור לצורך תיקון. העניין הוא שהמכשיר אצלה עובד מצויין ותקין מאז הרכישה.

האם בהכרח זה אומר שהבעיות יגיעו?

אם לא אלך באופן יזום כעת האם יתנערו ממני אם הבעיה תקרה והמכשיר מחוץ לתקופת האחריות? אפילו שהם מודים שיש תקלה סדרתית?

לא ממש אוהב להכניס ראש בריא למיטה חולה.

מה לעשות?

פורסם

במוקדם או במאוחר זה יגיע .

3 מכשירים ממעגל קרוב שהיו להם את אותה התקלה .

אני הייתי מתקן .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

לי יש אחראיות יבואן, הגיעו אלי עד הבית מהיום למחר והחליפו את כל המכשיר (כולל מסך שסבל מצריבה קלה). בדקתי את התאריך של הלוח החדש והוא מאוגוסט 2016

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
לי יש אחראיות יבואן, הגיעו אלי עד הבית מהיום למחר והחליפו את כל המכשיר (כולל מסך שסבל מצריבה קלה). בדקתי את התאריך של הלוח החדש והוא מאוגוסט 2016

*אחריות ולא "אחראיות". אין לי מושג מדוע הטעות המטופשת הזו כה נפוצה.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לחבר יש G4 מיבואן רשמי,לקראת השנה הראשונה שלו הייתה בעיה בלוח האם,גם לו הגיע שליח עד הבית עם מכשיר חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיע לבית , כחצי שעה עבודה מגיע עם החלפים.

לכולם זה קרה פחות או יותר שנה מהרכישה .

מכשיר חדש ? , הוא מחליף לפי דעתי את לוח האם .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות.

העובדה שמגיע טכנאי הביתה ממתיקה משמעותית את הגלולה.

אנסה ליצור איתם קשר מחר להזמין טכנאי.

לדעתכם יש טעם לבקש מכשיר חדש במקום או שישלחו אותי לקיים יחסי מין עם עצמי?

פורסם

LG עשתה את הפדיחה שלה.

אני מאז שקיבלתי את הטלפון חזרה מתיקון הוא מתחמם ברמה חולנית ולפעמים יש גם ריח מוזר...

לא שהפלאפון לא התחמם לפני כן, כן? אבל עכשיו יותר.

אגב, יש שמועות שזה קורה גם בV10 וגם בG3.

רק G2 היה עמיד ואמין יחסית.

פורסם

גם ב-G3 וגם ב-G4 קיימת בעיה בהלחמה של הזיכרונות ללוח אם. עקב כך, בשלב כלשהו, המכשיר פשוט נכבה וזהו.

לפיכך, לדעתי כדאי לטפל בבעיה לפני שהיא קורית (רצוי לפני כן, לבצע גיבוי של כל המידע החשוב אנשי קשר, תמונות, סמס, מהניש ? וכו')

פורסם

יש פרסום בעיתון של היום (ישראל היום) של רונלייט שקורא לבעלי G4 לבדוק באתר אם המכשיר נמצא ברשימה ואם כן לפנות אליהם לטיפול אם טרם טופל.

פורסם
LG עשתה את הפדיחה שלה.

אני מאז שקיבלתי את הטלפון חזרה מתיקון הוא מתחמם ברמה חולנית ולפעמים יש גם ריח מוזר...

לא שהפלאפון לא התחמם לפני כן, כן? אבל עכשיו יותר.

אגב, יש שמועות שזה קורה גם בV10 וגם בG3.

רק G2 היה עמיד ואמין יחסית.

כן אבל ב G2 ה gps היה דפוק out of the box :)

פורסם

אצלי כבר הוחלף לוח אם, ע"י טכנאי שהגיע אלי לעבודה.

בימים האחרונים שמתי לב לצריבה של אייקונים בחלק העליון של המסך.

הרצתי אפליקציה לתיקון צריבה, והמצב השתפר. מתלבט אם לפנות ליבואן שיחליף לי מסך. מישהו יודע אם גם עבור מסך, מגיע טכנאי עד אליך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מגיע ומחליף, חשוב שתדאג שהצריבה מופיע כשהטכנאי נמצא. לפעמים לוקח זמן עד שהתופעה מופיע אז תדאג להתעסק עם המכשיר לפני.

הם רוצים לראות את הצריבה לפני ההחלפה, הטכנאי שהגיע אלי היה ממש בסדר וחיפש בדקדקנות צריבונת קטנה, ברגע שמצא החליף מסך.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

• תוכן חדש...