Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיישן בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש המלצה בבחירת משפחתית סטיישן בליסינג מהעבודה למשפחה של 5 נפשות (2 הורים + 3 מתבגרים).

כמות נסיעה שנתית כ 20,000 ק"מ רובם לעבודה בתוך גוש דן ונסיעות רחוקות יותר בסופי שבוע.

האפשרויות הן:

1. פורד פוקוס Tourer Trend

2. רנו מגאן Estate expression

3. יונדאי I30 SW

4. קיה CEED

המשתנים החשובים הם:

בטיחות, איבזור, נוחות ליושבים במושב האחורי (3 מתבגרים)

תודה מראש לממליצים.

פורסם

ה308 באמת רכב מצויין, את המגאן אני אישית פחות אוהב,

מהרשימה שרשמת אני אישית הייתי הולך על הקיה סיד, אומנם אמינות וצריכת דלק פחות חשובה לך ( מניח שזה רכב דלקן ) מלבד המושב האמצעי המושבים מאחורה יחסית מרווחים והרכב עצמו מאוד בטיחותי,

בכל מקרה אם אתה יכול הייתי מציע לך לנסות לנהוג על המכוניות האלו לפני ולראות מה הכי מתאים לך ( אם יש לחברים/משפחה וכו' )

פורסם (נערך)

אם בטיחות חשובה, הפוקוס היא המנצחת - היחידה מהמכוניות שמנית שמציעה מערכת בלימת חירום אוטונומית. כבונוס היא גם החזקה מביניהן ובעלת הנוחות והתנהגות הכביש הטובות ביותר. המרווח מאחור בה בהחלט מספק לשלושה מתבגרים, גם שני מבוגרים וילד יסתדרו היטב.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

אצל כולן הבעיה תהיה מרווח מאחור. אני הייתי לוקח את המשפחה לטיול באולמות התצוגה הרלוונטיים מושיב את כולם באוטו, ולקוח את זאת שתהיה הנוחה ביותר.

אם אתה נמצא בגוש דן ברעננה צפון מרוכזים כל אולמות התצוגה הרלוונטיים + אפשרויות חנייה נסבלות - בילוי נעים :)

(ברח' התדהר וברח' התעשיה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...