Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני לסטודנט עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שישמש אותי מידי יום בנסיעות בין עירוניות קצרות (כביש 1 ממבשרת לירושלים).

ידני או אוטומט, עם עדיפות לידני בגלל צריכת הדלק. תקציב - 30K (בשאיפה למטה)

החזקתי בשנה שעברה פונטו גרנדה שעשתה את העבודה, אך אני מחפש כבר מס' חודשים ולא מוצא אחת שמורה.

אני מעוניין להרחיב את החיפושים גם לרכבים דומים וחסכוניים.

אשמח לקבל רעיונות.

פורסם

הקליאו לא חזקה אבל עושה רושם שבאמת חיסכונית.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיאט פנדה משנת 2013-2012 תיכנס לך בתקציב - סופר חסכונית וזולה לאחזקה, וכמעט חדשה כך שאפשר לצפות לאמינות טובה.

באופן כללי, הייתי מתמקד בקטגוריית המיני משנים 2011 ומעלה - סיטרואן C1/פיז'ו 107/טויוטה אייגו, יונדאי i10 וקיה פיקנטו ידניות וכד'.

פורסם (נערך)

מה דעתכם על טויוטה יאריס ? (רגילה) או קורולה רובוטית. האם שווה לרדת בשנתון ? כי בתקציב הזה ניתן למצא בשנים 2004-2006, בעוד שפיאט ניתן למצא בשנים 2008-2011

עריכה אחרונה על ידי Liran_a
פורסם

קורולה רובוטית לעיר זה סיוט לדעתי,הגיר לא נעים,לא מעביר חלק,לפעמים מושך הילוכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה דעתכם על פורד פוקוס? המחירים דיי זולים ויש מספר רב של מכוניות למכירה.

אתה לא מדבר על הרובוטית -נכון?

הדגם עד 2011 עם הגיר הפלנטרי קצת כבד ואוהב דלק. פרט לכך הוא רכב טוב

פורסם

איך הוא מבחינת אמינות? וכמה הוא אוהב דלק?

האם יש בעיות ידועות לגיר? (נהגתי לפני מס' שנים בפוקוס של אחי, והגיר הלך באמצע הנסיעה) .

• תוכן חדש...