Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי הסובארו אימפרזה טורבו הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

253 הצבעות

1. 1. מהי הסובארו אימפרזה טורבו הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

• סובארו אימפרזה טורבו GT שנים 93-96
    • סובארו אימפרזה טורבו GT שנים 97-00
    • סובארו אימפרזה WRX STI שנים 01-02
    • סובארו אימפרזה WRX STI שנים 03 והלאה

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמנה בין הפסיכים הבודדים שבחרו בדגם של 01-02. :loco:

לדעתי "עיני היתוש" האלה דווקא נראות לא רע.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בחרתי בצורה האחרונה.

מכמה סיבות:

ראשית, היא נראית ואני בטוח שנוסעת טוב מאוד.

שנית, ואולי הכי חשוב, היא התאוששות טובה מאוד מהדגם שלפניה שלדעתי מגעיל (חוץ מכמה שנעשו טובות ויפות).

ואחרונה חביבה, היא עדיין רכב מאוד פרקטי למרות כל הביצועים, והמעטפת של רכב הראלי שיש לה.

הדגמים הראשונים של ה GT גם ממש סבבה, אבל החדשה יותר מושכת אותי מאשר הישנים.

לכן אני שם קולי על החדשה (2003+)

!AWDSOME

פורסם

וויכוחים כמו עד כמה הדגם החדש כבד יותר מהישן הם ווויכוחים שאינם רלונטיים לסקר הזה.... תזכר שהרעיון כאן הוא לבחור את המכונית שהכי ממצה את השושלת של הדגם... לא עד כמה המכונית השתפרה..

כמובן שסרוניס מנסח את זה יותר טוב:

"שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיגה מהרכב, באם מדובר בכוח או התנהגות כביש, בין השאר. על כן, ביחרו את המכונית שהכי עושה לכם את זה. שהכי מייצגת בשבילכם את המהות של הדגם. המכונית שהכי רציתם מבין המתמודדות בזמן שהיא יצאה לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדות. אז ביחרו בחוכמה icon_wink.gif"

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני ת'אמת מעדיף את ה סובארו אימפרזה WRX STI .

החבר'ה בסובארו התעלו על עצמם, לעשות מתיחות פנים כמעט שנה אחרי שנה כול אחד יכול, אבל הם באמת הצליחו ( כמובן אחרי כמה ניסיונות כושלים לדעתי כמו ה

סובארו אימפרזה WRX STI שנים 01-02 ) אבל המטרה מקדשת את האמצעים:-) .

נ.ב

יהיה יותר מעניין לדעת מה אנשים מעדיפים אימפרזה או evo?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

קודם כל תודה על הקרדיט

אבל שכחת לציין ואז כתבתי לך את זה שיש גם דור חמישי משנת 2005 העיצוב לא השתנה אבל הרכב עצמו עבר הפחתת משקל ששיפרה את התאוצה ל-100 קמ"ש ב-2 מאיות

ואם אתה רוצה אני ישמח להביא לך גם על הדורות של המוסטאנג שלדעתי צריך גם לשים סקר על הרכב המדהים הזה

ועכשיו נעבור למה שהשרשור הזה נועד בחירתי היא הדור השני, שעברה טיפה שינויים קוסמטיים מהדור הראשון ולכן העיצוב שלה יותר מושך, הדור השלישי שינה את הצורה של האימפרזה, לדעתי היא פחות יפה אבל הדור הרביעי קצת שיפר את המראה שלה

מה גם שגרם לי לבחור בדור השני זה העובדה שבאותה תקופה היתה את הזכיה שלה בראלי והאימפרזה טורבו זכורה לי מילדותי בתור הרכב שאני וחבריי היו מתים לקבל דבר כזה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איי יאייאייי הסקר האהוב עליי איזה רכב סבוארו אימפרזה GT. בשבילי הוא החלום שיתגשם בקרוב בעזרת השם.

אין רכב שיותר מרתק אותי מהרכב הזה, יש בו משהו שאין בכל רכב אחר (רכב ספורט שניתן לקנות בארץ). אין על המראה הקרבי של הדגם 97-00.

אני בכל זאת לא יכול להחשיב את הכי יפה הדגם החדש. אולי בעלת הביצועים הכי טובים גם בישורת וגם בפניות.

אבל בכל זאת אני בוחר ב

sub4.jpg

פורסם

אני בחרתי בדור השני, האימפרזה הנוכחית פשוט מכוערת להחריד. הדור השני בעלת מראה קרבי והיא פשוט הכי יפה מבין כל האימפרזות.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
אני נמנה בין הפסיכים הבודדים שבחרו בדגם של 01-02. :loco:

פעם ראשונה שאני שומע שמישהו חושב שהדגם הזה הוא היפה ביותר, זה פשוט כישלון מה שסובארו עשו לצורה של האימפרזה בשנה הזאת ...

למרות שעם שינוי הפנסים לפנסים של ProDrive האוטו דווקא משנה צורתו לטובה.. !

(ע"ע Omri-Prodrive)

http://img182.exs.cx/img182/2898/omriturbo5tz.jpg

אני בחרתי בדגם החדש, פשוט אוטו מושלם.

במקום השני האימפרזה GT שגם הצורה שלה היא קרבית ביותר, וזה מה שעושה אותה כול כך יפה, האימפרזה בהתגלמותה.

פורסם

אני נמנה בין הפסיכים הבודדים שבחרו בדגם של 01-02.

NOOOOOOOOOOOTTT!!!!!!!!

פשוט גועל נפש בשיא תפארתו, למישהו יש קוטל חרקים???

היש פרודרייב לGT??

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

הכי אהובה עליי היא ה GT שנתון 97-00

אבל היא בהחלט נראת טוב גם בצורות היותר חדשות שלה

וכמו שמוטי רשם ה 22B היא המלכה !! :wink:

• תוכן חדש...